Bitlis Eren Üniversitesi personel alımı yapacak. 26 Eylül 2022 tarihi ile Resmi Gazetede yayımlanmış olan personel alımı ilanına göre Bitlis Eren Üniversitesi bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere 28 sözleşmeli personel alımı gerçekleştirilecek. Alımlar 657 Sayılı Devlet Memurları kanunu kapsamında 4/B olarak istihdam edilmek üzere gerçekleştirilecek. Başvuru için adaylardan aranan şartlar ve kontenjan dağılımını sizlerle paylaşıyoruz.

Alım Yapılacak Kontenjanlar Hangileridir?

  • 4 Büro Personeli,
  • 1 Teknisyen,
  • 1 Çözümleyici, Sistem Programcısı,
  • 8 Koruma ve Güvenlik Görevlisi,
  • 12 Temizlik, Basit Bakım, Isıtma gibi hizmetler Personeli,
  • 1 Şoför,

Başvuru İçin Adaylardan Aranan Nitelikler Nelerdir?

Üniversite personel alımı için adaylardan 657 Sayılı Devlet Memurları kanunun 48. maddesindeki şartlar aranacak. Bu kapsamda " Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak" şartları aranacaktır.

Özel olarak ise 2020 yılında yapılan KPSS'den Lise için P94, Ön Lisans için P93, Lisans için P3 puan türünden en az 60 puan almış olmak, Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak, Alım yapılacak pozisyonda belirtilen ilgili niteliği sağlıyor olmak gibi şartlar aranacaktır.

Başvurular Ne Zaman Yapılacak?

Bitlis Eren Üniversitesi personel alımı başvuruları için süreç 26 Eylül 2022 tarihi ile başlamış olup en geç 10 Ekim 2022 tarihine kadar başvuruların gerçekleştirilmesi gereklidir. Adaylar başvurularını sadece Bitlis Eren Üniversitesi Rektörlüğü Personel Daire Başkanlığı Rahva Yerleşkesi BİTLİS adresine şahsen yapacaktır.

İLANIN TAM METNİ

Editör: TE Bilisim