Batman Üniversitesi personel alımı ilanı az önce yayımlandı. Üniversiteden gelmiş olan duyuruya göre farklı kadrolarda olmak üzere 22 Sözleşmeli personel alımı gerçekleştirilecek. Bu kapsamda KPSS puan sırası kullanılarak yapılacak değerlendirme sonucuna göre adaylara herhangi bir mülakat yapılmayacaktır. Kontenjan dağılımı ve adaylardan aranan şartları sizlerle paylaşıyoruz.

Kontenjan Dağılımı Nedir?

Batman Üniversitesi Bünyesine, Mühendis, Mimar, Koruma ve Güvenlik Görevlisi Alımı, Aşçı Alımı, Aşçı Yardımcısı alımı, Destek personeli alımı olmak üzere toplamda 22 sözleşmeli personel alımı gerçekleştirilecek. Buna göre alımlar,

Başvuru Şartları Ne Olacak?

Ünibversitenin personel alımı için genel olarak 657 Sayılı devlet memurları kanunun 48. maddesindeki nitelikleri sağlıyor olmak gereklidir. Bunun dışında herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak, 2020 yılında yapılan KPSS'den Lise için P94, Ön Lisans için P93 ve Lisans için P3 puan türünden puan almış olmak gereklidir.

Başvurular Ne Zaman Yapılacak?

Batman Üniversitesi personel alımı başvuruları ilanın yayım tarihi ile başlamış olup en geç 15 gün içerisinde başvuru yapılmış olması gereklidir. Başvurular sadece başvuru formu ve istenen belgelerle birlikte şahsen gerçekleştirilecektir.

BAŞVURU KILAVUZU