Muş Alparslan Üniversitesi Personel Alımı ilanı yayımladı.

Resmi Gazetede 6 Haziran 2022 tarihli yayımlanmış olan ilan ile Üniversite bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere farklı kadro ve niteliklerde personel alımı yapacağını bildirdi. Bu kapsamda Üniversite 18 kişilik kadro ile Lise ve Ön Lisans mezunu personel alımı gerçekleştirecek. Peki adaylardan aranan şartlar nelerdir?

Başvuru Süreci Bugün Başladı!

Üniversite sözleşmeli personel alımı başvuruları başladı. Adaylara başvuru için 15 günlük süre verilmekte olup 6 Haziran 2022 tarihi ile başlayan başvurular en geç 20 Haziran 2022 tarihine kadar başvuru yapılmış olması gerekmektedir. Adaylar başvurularını sadece şahsen gerçekleştirmeleri gerekmektedir.

Başvuru Tarihleri: 6 - 20 Haziran 2022

Başvuru Adresi: Muş Alparslan Üniversitesi Güzeltepe Külliyesi Personel Daire Başkanlığı, Diyarbakır Yolu 7. km, 49250 Merkez/Muş

Lise ve Ön Lisans Mezunu Personel Alımı Kadroları:

Lise Mezunu Kadrolar: 3 Temizlik Personeli, 3 Basit Bakım Personeli,

Ön Lisans Mezunu Kadrolar: 11 Koruma ve Güvenlik Görevlisi,

Başvuru için Adaylardan Hangi Şartlar Aranacak?

Üniversite Personel alımı başvuruları için adayların öncelikle 657 Sayılı Devlet Memurları kanunun 48. maddesindeki nitelikleri sağlıyor olmaları gerekmektedir. Bu kapsamda genel olarak " Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, Herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak" şartları aranacak.

KPSS En Az 50 Puan Şartı Var!

Üniversite personel alımları için adayların 2020 yılında yapılmış olan Kamu Personeli Seçme Sınavından Lise için KPSSP94 ve Ön Lisans için KPSSP93 puan türünden en az 50 puan almış olmaları gerekmektedir.

İLANIN TAM METNİ BURADA