Adalet Bakanlığı 1730 memur personel alımı yapacak. Geçtiğimiz haftalarda yayımlanmış olan Adalet Bakanlığı ilanları ile farklı kadrolarda ve farklı alanlarda Memur Personel alımı gerçekleştirilecektir. Söz konusu yayımlanan ilanlar için başvurularda artık sona geldik. Adaylar başvurularını sadece İnternet üzerinden gerçekleştiriyor. İşin Olsa ekibi olarak sizlere haberimizde ilan detaylarını paylaşacağız.

Adalet Bakanlığı 1730 Memur Personel Alıyor!

Adalet Bakanlığı ve Bakanlığa bağlı olan Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere memur personel alımı ilanı yayımladılar. Bu kapsamda yayımlanmış olan ilanlar için kontenjan dağılımı ve ilan detaylarını sizlerle paylaşıyoruz.

  • Adalet Bakanlığı 1500 Hakim ve Savcı Adayı alacak.
  • Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü ise 80 sözleşmeli personel ve 150 İdare Memuru alımı yapılacak.

Başvurularda Sona Geldik!

Bakanlık CTE memur personel alımı başvuruları sona eriyor. Geçtiğimiz haftalarda başvuru süreci başlamış olan adaylar en geç Bu hafta içerisinde başvurularını tamamlamış olmaları gereklidir. Bu kapsamda Adalet Bakanlığı 1500 Memur alımı başvurusu en geç 11 Ekim 2022 tarihine kadar yapmaları gereklidir.

CTE 80 Sözleşmeli ve 150 memur alımı başvuruları ise en geç 14 Ekim 2022 tarihine kadar gerçekleştirilmesi gerekmektedir.

Adalet Bakanlığı 1500 Hakim ve Savcı Adayı Alımı İlanı!

Söz konusu ilan için başvurular 11 Ekim'de sona erecek olup başvurular ÖSYM üzerinden alınmaktadır. Bu yönde Bakanlık 2022 yılı kapsamında bünyesine istihdam edilmek üzere 1200 adlî yargı hâkim ve savcı adayı, 150 avukatlık mesleğinden adli yargı hâkim ve savcı adayı, 150 idari yargı hakim adayı alımı gerçekleştirilecek.

11 Ekim 2022 tarihinde başvuru yapamamış olan adaylar için ÖSYM geç başvuru günü olarak 18 Ekim 2022 tarihini duyurdu. Daha yüksek bir ücret karşılığında yapılacak Geç Başvuru sadece tek gün alınacak.

1500 Hakim ve Savcı Alımı İlanı Burada

CTE 230 Memur Personel Alımı İlanı Detayları:

Bakanlığa bağlı olan CTE bünyesine toplamda 230 kişilik kadro ile alım yapacak. Buna göre 80 Sözleşmeli Personel ve 150 Memur Alımı yapılacak.

Sözleşmeli Personel karosu için 37 Psikolog, 16 Öğretmen, 19 Sosyal Çalışmacı, 2 Veteriner, 1 Mühendis ( İnşaat ), 1 Mühendis ( Gıda ), 4 Fizyoterapist alımı gerçekleştirilecektir.

Memur kadrosu için ise 150 kişilik kadro ile Kadın veya Erkek olmak üzere İdare Memuru alımı gerçekleştirilecektir. Başvuru şartları ve diğer bilgiler için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

CTE 230 Memur Personel Alımı İlanı Burada