Ülkemizde Ankara ili merkezli olmak üzere 1989 yılında Ayhan Ailesi tarafından kurulan Yunus Marketler Zinciri şu anda Ankara, Düzce, Sakarya, İzmit, Çankırı, Çorum, Kırşehir, Yozgat, Çorum ve Sivas illerinde faaliyet göstermekte ve bu illerde en tanınır marketlerden birisi olarak bilinmektedir. Yeni yatırımlarını sürdürmekte olan Yunus Market illerdeki tanınırlığını ve şube sayısını artırdıkça yeni illere de şube açılışları yapmaktadır.

Hem şubelerinde çalışacak, hem lojistik merkezlerde çalışacak hemde yönetici kadrolarında görev yapmak üzere aralıklarla personel alımı gerçekleştirmekte olan Yunus Marketler Zinciri ilanlarını hazırlayarak kariyer siteleri üzerinden duyurmaktadır. Yeni ilanlara bakıldığında Yunus Marketler Zincirinin personel alımı yaptığı görülüyor. Peki pozisyonlar nelerdir?

POZİSYONLAR ve ŞARTLAR NELERDİR?

Yunus Marketler Zinciri farklı pozisyonlar için personel alımı yapıyor. Peki pozisyonlar nelerdir? Buna göre depo görevlisi, manav, kasiyer, yönetici adayları, şarküteri görevlisi, market reyon görevlisi, kasap pozisyonları için personel alımı yapılacaktır. Adayların görevli pozisyonları için müşteri ilişkilerinde başarılı olmak, kılık kıyafetine önem vermek, gibi genel şartlar aranırken yönetici kadrosu için ekstra özel şartlar aranıyor. Peki nasıl başvuru yapılır?

NASIL BAŞVURU YAPILIR?

Yunus Marketler Zinciri personel alımı başvuruları nasıl yapılır? Buna göre adayların öncelikle https://goo.gl/Xua9g9 linkini kopyalaması ve tarayıcılarının url bölümüne yapıştırması gerekmektedir. Bu link üzerinden adaylar hem pozisyonları hem nitelikleri görebilir hemde başvurularını gerçekleştirebilir.

DİĞER İŞ İLANLARI BURADA

Editör: TE Bilisim