Türkiye'nin yerli otomobil girişimi TOGG 2020 yılı sonuna kadar 275 personel alımı daha yapacak.

Aralık 2019 tarihinde açılışı gerçekleştirilen Türkiye'nin yerli otomobil girişimi fabrikalarının temeli geçtiğimiz günlerde atıldı. Bu kapsamda personel alındığını da hız kazandırması beklenen TOGG yerli arabanın üretimi için istihdamları da arttırması bekleniyor. Yerli otomobilin bünyesinde çalışmak isteyenler iş başvuru formu doldurarak başvurularını online olarak gerçekleştirebiliyorlar.  Üretim tesislerinde idari kadroda, mühendis kadrolarında ve üretim personelleri olarak toplam personel istihdam edilecek sayı 4300 olarak açıklandı. Fakat istihdamlar peyder pey gerçekleştirilecek. Türkiye'nin otomobili girişimi Ceo'su Mehmet Gürcan Karakaş yaptığı açıklamada personel alımlarına ilişkin rakamlar paylaştı. 

PANDEMİ DÖNEMİNDE 63 PERSONEL İŞE BAŞLADI!

Buna göre pandemi döneminde 63 kişi göreve başladığını aktardı. Bir gün içerisinde 175 kişi personel alımı gerçekleştirildi. 2020 sonuna kadar toplamda 275 personel alımı daha yapılacak. Adaylar başvurularını Türkiye'nin otomobili girişim bir resmi internet sitesi üzerinden oluşturulan genel başvuru formundan yapabilecekler. 

Üretim tesislerinin yapılması bir buçuk yıllık sürede tamamlanması bekleniyor. Türkiyenin yerli otomobil için bir buçuk milyar metrekarelik bir alanda İnşaat devam ediyor. Arabanın montaj işlemleri başlaması ise 2020 yılında hedefleniyor. Kariyer portalı üzerinden açıklananm 4 farklı ilanda adayların iktisat, işletme, İdari Bilimler Fakültesi mezunu ile Mühendislik mezunu olmaları ile 10 ya da 15 yıl bu alanda tecrübeli olmaları istenilmektedir. Ayrıca yabancı dil şartlarında; İngilizce bilgisi isteniyor. Kariyer portalları üzerinden açıklanan ilanlarda Maliyet Muhasebesi, Marketing Communication Product Management, IT Application Specialist kadrolarında gerçekleştirilecek. Genel başvuru yapmak için adaylar ise TOGG resmi internet sitesini ziyaret edebilirsiniz. İlanlara ulaşmak ve başvuru yapmak için aşağıdaki linke tıklayınız.

İLGİLİ HABER: https://www.isinolsa.com/personel-alimlari/yerli-otomobil-togg-uretimi-icin-4300-personel-alimi-mujdesi-geldi-h34208.html

Editör: TE Bilisim