Ülkemiz başta dünyanın dört bir yanında faaliyetlerini sürdürmekte olan operatör firmaları arasında ki Vodafone Telekomünikasyon Anonim Şirketi aık pozisyonlarına çok sayıda personel alımı gerçekleştirmektedir.

Vodafone Telekomünikasyon Anonim Şirketi açık pozisyonlarını interaktif iş ilanları siteleri aracılığı ile duyurmakta olup yeni yayımlanan ilanlara göre 100'e yakın açık pozisyon için Vodafone Telekomünikasyon Anonim Şirketi çok sayıda epersonel alımı gerçekleştirmektedir. Peki hangi pozisyonlara alım yapılacak ve detaylar nedir?

DETAYLAR

Alım Yapacak Kuruluş: Vodafone Telekomünikasyon Anonim Şirketi
Alınacak Personel Sayısı: 100'e Yakın

HANGİ POZİSYONLAR İÇİN ALIM YAPILACAK


Vodafone Telekomünikasyon Anonim Şirketi yayımlamış olduğu 100'e yakın açık pozisyon için çok sayıda personel alımı yapacak. Peki hangi pozisyonlara alım yapılıyor.
Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi
Corporate Segment Senior Associate Manager
Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi - RED (Engelli)
Long Term Intern (6months) - Sales / Terminal
Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi (Engelli)
Marketing Manager – Residential Segmen
Marketing Snr.Assc. Manager-HVC Segment

BAŞVURULAR

Yukarıda belirtilmiş olan pozisyonlar başta olmak üzere Vodafone Telekomünikasyon Anonim Şirketi ilan ettiği 100'e yakın açık pozisyon için çok sayıda personel alımı gerçekleştirecektir. Peki başvurular nasıl yapılacak. Aşağıda ki linki takip edecek olan adaylar pozisyonlar için aranmakta olan nitelikler hakkında bilgi sahibi olabildiği gibi müracaatlarını gerçekleştirebilir.

https://goo.gl/oX9Km9
DİĞER İŞ İLANLARI İÇİN TIKLAYINIZ