Ülkemizin en önde gelen teknoloji firmaları arasında yer almakta olan Vatan Computer şu anda Türkiye'nin dört bir yanında açmış olduğu şubelerinde binlerce farklı ürünlerin satışlarına devam etmekte olup resmi internet sitesi üzerinden de tüm dünyaya hizmet vermektedir. Personel kadrosunu her geçen sene güçlendirmekte olan Vatan Bilgisayar aralıklarla personel alımları gerçekleştirmekte olup yeni yayımladığı ilanlara bakıldığında çok sayıda personel alımına devam edildiği görülmektedir. Peki Vatan Bilgisayar personel alımı hangi pozisyonlar için yapılıyor ve adaylar nasıl başvuru yapabilir?

Nasıl Başvuru Yapılır?

Vatan Bilgisayar'ın personel alımı ilanına müracaat etmek isteyen adayların sayfanın en altında yer almakta olan linki takip etmesi gerekmektedir. Bu link üzerinden kariyer sitesine giriş yapan adaylar kendilerine uygun olduğu pozisyonu bularak müracaatlarını özet bilgileri, aylık net maaş beklentileri ile gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Peki Vatan Computer personel alımları hangi pozisyonlar için yapılmaktadır?

Alınan Pozisyonlar Nelerdir?

Vatan Bilgisayar tarafından yayımlanan ilanlarına bakıldığında Kasa Personeli - Antalya Manavgat (Tam Zamanlı), Satış Danışmanı - Beylikdüzü (Tam Zamanlı), Satış Danışmanı - Isparta ( Tam Zamanlı), Sevkiyat Şoförü - Aksaray (Tam Zamanlı), Satış Danışmanı - Alibeyköy (Tam Zamanlı), Sevkiyat Şoförü - Kocaeli(İzmit), Kasa Personeli - Adana M1 AVM (Tam Zamanlı) ve Satış Danışmanı - Altunizade (Tam Zamanlı) pozisyonlarına personel alımları yapılmaktadır. Yurt geneli büyük rağbet gösterildiği için sizlerde hızlı davranarak hemen başvurularınızı yapabilirsiniz.

https://bit.ly/32ryLEu