Devlet Personel Başkanlığı aracılığı ile yayımlanan ilan da Türkiye Şeker Fabrikaları Anonim Şirketinin kendi bünyelerinde istidam etmek üzere toplam 250 mühendis alımı yapacağı duyurulmuştu. Alımlar dört farklı mühendis kadroları için yapılacak. Müracaatlar 17 Martta sona erecek.

Türkiye Şeker Fabrikaları Anonim Şirketi, Türkiye'nin farklı noktalarında ki TÜRKŞEKER Fabrikaları için toplam 250 mühendis alımı yapıyor. Müracaatlar sürüyor ancak adayların 17 Mart 2017 tarihine kadar başvurularını gerçekleştirmesi gerekmektedir.

Alınacak Personel Sayısı: 250
Alınacak Kadro: Mühendis
Kurum: Türkiye Şeker Fabrikaları Anonim Şirketi
Kamu Statüsü

HANGİ POZİSYONLAR İÇİN ALIM YAPILACAK


Türkiye Şeker Fabrikaları Anonim Şirketi yayımladığı ilan ile 250 kamu personeli alımı gerçekleştirecek. Peki hangi pozisyonlar için alım yapılacak.

Kimya Mühendisi
Makine Mühendisi
Elektrik Elektronik Mühendisi
Elektrik Mühendisi

Yukarıda belirtilmiş olan 4 farklı mühendis kadrosu için Türkiye Şeker Fabrikaları Anonim Şirketi toplam 250 personel alımı gerçekleştirecek.

NASIL BAŞVURU YAPILIR

Türkiye Şeker Fabrikaları Anonim Şirketi 250 personel alımı gerçekleştirecek. Peki başvurular nasıl yapılacak. Başvurular İŞKUR üzerinden yapılmaktadır. Adayların alımların yapılacağı illerin İŞKUR şube ve müracaat merkezlerinden başvuru yapması gerekmektedir.

esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx

Yine adaylar yukarıda belirtilmiş olan link aracılığı ile de gerekli sorgulamalarını yaparak Türkiye Şeker Fabrikaları Anonim Şirketi mhendis alım ilanına müracaat edebilir.