Türkiye Hudut ve Sahiller Sağlık Genel Müdürlüğü geçtiğimiz günlerdepersonel alım ilanı yayımlamıştı. Yayımlanan ilana göre Türkiye Hudut ve Sahiller Sağlık Genel Müdürlüğü bünyesine toplamda 6 kişi alacak. Başvuruların ilanın yayımlanması ile birlikte yani 02 Mart 2018 tarihi ile başlamasının ardından artı ksona ermektedir. Başvuru şartlarını taşıyan adaylar başvuru yapabilecek.

BAŞVURULAR SONA ERİYOR?

Türkiye Hudut ve Sahiller Sağlık Genel Müdürlüğü personel alım ilanına hala başvuru yapmamış olan veya başvuru işlemini bitirmemiş olan adaylar en geç16 Mart 2018 tarihine kadar başvurularını gerçleştirmeleri gerekmektedir. Buna göre adaylar Türkiye Hudut ve Sahiller Sağlık Genel Müdürlüğü resmi internet sitesinden temin edecekleri başvuru formu ve Gemi Adamı ehliyetinin örneği, Mütercim-Tercüman  kadrosu için Yabancı dil seviye tespit sınav sonuç belgesi aslı ya da noter tasdikli örneği e Diploma veya noter onaylı tastikli belgesi , 2 adet vesikalık fotoğraf, Nüfus Cüzdanı Fotokopisi, İyi Hal Kağıdı, 2016 yılı KPSS Sonuç Belgesi, - Teknisyen pozisyonu için Teknisyen olarak çalıştığı süreleri gösterir belge ile birlikte şahsen veya posta yolu ile başvuru yapmaları gerekmektedir.

ADAYLARDAN ARANAN ŞARTLAR NELERDİR?

Türkiye Hudut ve Sahiller Sağlık Genel Müdürlüğü bünyesine toplamda 6 kişilik boş kadro ile 1 Programcı, 1 Mütercim tercüman, 1 Arşiv memuru ve 3 teknisyen alacak. Bu yönde adaylardan gene olarak, Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı olmak, Erkek adaylar içni askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık problemi olmamak, Yapılacak sınav tarihi itibari ile 35 yaşını doldurmamış olmak, Yapılacak güvenlik ve arşiv araştırmasında olumlu sonuç alabilmek, Herhangi bir suç hükümlülüğü bulunmamak, Kamu haklarından mahrum bulunmamak ve Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak nitelikleri aranmaktadır. İlanın tam metnini incelemek isteyen adaylar Buraya Tıklayınız.