Ülkemizde yıllardır faaliyetlerine devam etmekte olan Turkcell ve Grup Şirketleri açık pozisyonlar için çok sayıda personel alımı gerçekleştirmektedir. Resmi internet sitesi aracılığı ile personel alımları hakkında duyuru yapmakta olan Turkcell ve Grup Şirketleri yine internet ortamından açık pozisyonları duyurmaktadır.

İnteraktif iş ilanları siteleri aracılığı ile yayımlanan açık pozisyonlara bakıldığında çok sayıda en az lise mezunu personel alımı yapıldığı görülmektedir. Peki hangi pozisyonlar için Turkcell ve Grup Şirketleri personel alımı yapacak.

Açık Pozisyon Sayısı: 110'dan Fazla

HANGİ POZİSYONLAR İÇİN ALIM YAPILACAK


Turkcell ve Grup Şirketleri yayımladığı 110'dan fazla farklı pozisyon için personel alımı yapacak. Peki hangi pozisyonlara personel alınacak.

ÇAĞRI MERKEZİ MÜŞTERİ TEMSİLCİSİ
BÖLGE SATIŞ TEMSİLCİSİ
N UZMANI
TÜKETİCİ FİNANSMANI ANALİSTİ
KANAL DENEYİMİ UZMANI
RAPORLAMA GELİŞTİRME UZMANI
VERİMLİLİK YÖNETİM UZMANI
DATABASE ADMİN
ETKİLEŞİM TASARIM UZMANI
İŞ GÜVENLİĞİ UZMANI

Yukarıda pozisyonlar başta 110'dan fazla pozisyon için personel alımı yapılacak.

NASIL BAŞVURU YAPILACAK

Turkcell ve Grup Şirketleri, internet ortamı aracılığı ile yayımlamış olduğu 110'dan fazla farklı pozisyon için personel alacak. Peki nasıl başvuru yapılacak. Aşağıda verilmiş olan link araclığı ile adaylar pozisyonları görebilir ve nitelikler hakkında bilgi edinebilir. Uygun bulunan tüm pozisyonlar için aynı kanal üzerinden müracaat edebilirsiniz.

https://goo.gl/HVHRuD