Ülkemizde faaliyetlerine yıllardır devam eden ve internet ile iletişim anlamında Türkiye'ye milyonlarca liralık yatırımlar yapan Turkcell ve Grup Şirketleri müşteri hacmini geliştirdiği gibi yeni yatırımları ile büyüme oranlarını da artırmayı sürdürmektedir.

Açık pozisyonları için personel alımları gerçekleştirmekte olan Turkcell ve Grup Şirketleri personel ilanlarını online iş ilanları siteleri üzerinden duyurmaktadır. Yeni yayımlanmış olan ilanlara bakıldığında 130'a yakın kadroya personel alımı yapılacağı görülmektedir. Peki pozisyonlar nedir, detaylar nedir.

DETAYLAR

Alım Yapacak Firma: Turkcell ve Grup Şirketleri İlan Edilen Pozisyon: 130'a Yakın Alınacak Personel Sayısı: Yüzlerce 

HANGİ POZİSYONLAR İÇİN ALIM YAPILIYOR

Turkcell ve Grup Şirketleri ilan ettikleri 140'a yakın pozisyona personel alımı yapacak. Peki hangi pozisyonlar için personel alımı yapılacak. FİNANSAL ÇAĞRI MERKEZİ MÜŞTERİ TEMSİLCİSİ MÜŞTERİ HİZMETLERİ KANAL ANALİTİĞİ UZMANI SERVİS DESTEK UZMANI DATABESA UZMANI HELPDESTEK UZMANI VERİ MERKEZİ DESTEK UZMANI Yukarıda belirtilmiş olan pozisyonlar başta olmak üzere 130'a yakın pozisyon için personel alımı yapılacak. Peki nasıl başvuru yapılır.

BAŞVURULAR

Turkcell personel alımı ilanlarına müracaat etmek isteyen adayların aşağıda belirtilmiş olan linki takip ederek tüm pozisyonlar hakkında bilgi sahibi olması ve ilgili pozisyonlar için aranan şartları görerek uygun pozisyonlara müracaatlarını aynı kanal üzerinden gerçekleştirmesi gerekmektedir.

https://goo.gl/9yvzTw 
TÜM İLANLAR İÇİN TIKLAYINIZ