Telekominasyon firmalarından bir tanesi olan Türk Telekom'a çok sayıda personel alımı yapılıyor. Bu alımların bir kısmı kariyer portalları üzerinden duyurulurken, bir kısmında da Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı İŞKUR e-şube portalı aracılığı ile adaylara duyuruluyor. Başvurular da işkur ve alo 170 hattından yapılabiliyor. Türk Telekom bayilerinde görev yapmak isteyen teknisyen ve diğer kadrolardaki personel başvuru detayları şu şekilde açıklanmıştır.

EN AZ LİSE MEZUNU PERSONEL ALIMI;

Adayların en az 18 yaşını doldurmuş olmaları şartı ile Türk Telekom ilanına başvuru yapabileceklerdir. Eğitim şartlarında en az lise mezunu ve iki yıllık önlisans mezunu olmak gerekli olacaktır. Geçici süreli alımlar Mersin ilinde gerçekleştirilecektir. Bir kısmı ise Tekirdağ ilinde görevlendirilecektir. Türk Telekom alımlarında herhangi bir KPSS şartı aranmamaktadır. Başvurular nasıl yapılacak?

KADROLAR; Elektronik ve haberleşme teknisyeni, bilgisayar donanım ve teknoloji teknikeri, elektrik teknikeri, elektronik teknolojisi teknikeri, telekominasyon teknikeri kadroları olmak üzere toplamda 6 kişi alınacak. Mersin ilindeki alımlarda geçici süreli istihdam sağlanacak.

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

İlan numaralarına aşağıdaki resimden erişebilirsiniz. Adayların ilan numaralarını İŞKUR e-şube portalı üzerinden arama yapmaları yeterli olacaktır. 

İLANLAR;

İŞKUR üzerinden açıklanan ilanlar 27 Eylül 2020 tarihi itibari ile 66 bin personel, memur ve işçi alımı açıklandı. Bu alımların bir kısmı kamu kurumlarına yapılacak. Kamu kurumu ilanlarına erişmek ve detaylar hakkında daha fazla bilgi almak için aşağıdaki bağlantıya tıklayın

İŞİN OLSA

Editör: TE Bilisim