Türkiye başta pek çok ülke de önemli hava yolu şirketleri arasında yer almakta olan Türk Hava Yolları açık pozisyonları için çok sayıda personel alımı gerçekleştirmekte ve bu ilanlar THY tarafından hazırlanarak kamuoyuna duyurulmaktadır.

Türk Hava Yolları tarafından hazırlanan ve resmi internet sitesinden kamuoyuna duyurulan ilan ile Mühendislik Fakültelerinden ya da İktisadi ve İdari Bilimler Fakültelerinden mezun toplam 250 kişilik personel alımı yapılacağı duyurulmuştu. Peki detaylar nedir?

DETAYLAR

Alım Yapacak Kurum: Türk Hava Yolları
Alınacak Personel Sayısı: 250
En Az Mezuniyet: 250

ARANAN NİTELİKLER


Türk Hava Yolları 250 kişilik memur personel alımı gerçekleştiriyor. Peki adaylardan aranan şartlar ve nitelikler nelerdir? Buna göre Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, 1 Ocak 1988 ve sonrası doğumlu olmak, MS Office uygulamalarına hakim olmak, YDS'den en az 60 almış olmak, Adli sicil kaydı veya adli sicil arşiv kaydı bulunmamak, Erkek adaylarda askerlik görevini tamamlamış olmak, askerlikten muaf olmak veya en az 2 yıl tecilli olmak şartlarına sahip olması gerekiyor.

BAŞVURU DETAYLARI

Türk Hava Yolları Mühendislik ya da İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi mezunu toplam 250 kişilik personel alımı gerçekleştirmektedir. Peki başvurular nasıl yapılacak. Buna göre adayların aşağıda ki linki takip ederek ilgili formlar aracılığı ile müracaat etmesi gerekmektedir.

Mühendislik Fakülteleri - https://www4.thy.com/cv/cvUzmanMuhendis.jsf
İBBF - https://www4.thy.com/cv/cvUzmanSosyal.jsf

İLAN METNİ VE DETAYLAR İÇİN TIKLAYINIZ