TSK 85 Personel Alımı Gerçekleştirecek
Türk Silahlı Kuvvetleri İŞKUR İstihdamıyla birlikte 85 daimi personel alımı yapacak. TSK 85 Daimi personel alımı ne zaman gerçekleşecek? TSK 85 Daimi Personel Alımı için açıklanan il ve iller hangileri olacak? İşte bu soruların cevapları.
 
23.12.2015 yayınlanma tarihi ile verilen ilanda Türk Silahlı Kuvvetleri 85 daimi işçi alımı yapılacak dendi. TSK 85 Daimi Personel Alımı ilanına başvuru yapacak adaylar için öncelikle istenen ve aranan nitelikler nelerdir. TSK 85 Daimi Personel Alımı ilanı için Kırıkkale İŞKUR aracılığıyla yayınlama yaptı. Türk Silahlı Kuvvetleri 85 daimi işçi alımına nasıl başvuru yapılacak. Türk Silahlı Kuvvetleri 85 daimi işçi alımı için başvuru yapacak olanlarda aranan nitelikler belli oldu mu? Başvuru ne zaman bitiyor? Türk Silahlı Kuvvetleri 85 daimi işçi alımı için herkes başvuru yapabilecek mi? Türk Silahlı Kuvvetleri 85 daimi işçi alımı için internet Üzerinden mi yoksa direk başvurumu yapılacak.
TSK 85 daimi işçi alımına başvuruda KPSS şartı aranacak mı? Türk Silahlı Kuvvetleri 85 daimi işçi alımı için KPSS şartı aranacaksa en az kaç puan şartı olacak. Türk Silahlı Kuvvetleri 85 daimi işçi alımı ilanı yayınlandıktan kaç gün sonra başvurular alınacak? Müracat eden adaylar içinde kaç kişi alınacak. Sınav yapılacaksa merkezi sınav şeklimi yoksa düz sınav şeklimi yapılacak. Başvuruda Endüstriyel Kontrol, Mekatronik, Kimya, Kimya Proses, Bilgisayar Destekli Endüstriyel Modelleme, Bilgisayar Destekli Makine Ressamlığı, Bilgisayarlı Makine İmalatı, Endüstriyel Kalıp, Makine Bakım Onarım, Çelik Konstrüksiyon, Isıl İşlem, Kaynakcılık, Metal Doğrama, Otomasyon Sistemleri, Elektromekanik Taşıyıcılar Bakım Onarım, Endüstriyel Bakım-Onarım, Döküm, İzabe, İş Makineleri, Otomotiv Elektromekaniği, Otomotiv Boya, Otomotiv Gövde, Lojistik, Kimya Laboratuvarı, Makine Ressamlığı, Tesviye, Metal İşleri, Elektrik Tesisatları ve Pano Montürlüğü, Motor, Tasarım Teknolojisi gibi Lise ve dengi bölüm mezunları TSK 85 daimi işçi alımına başvuru yapabilecekler.
 
TSK 85 daimi işçi alımı için düşünülen açık personel sayısı 59 olarak açıklandı. buna göre başvuru yapacak olan adaylar, kendilerine uygun pozisyonları kontrol ederek başvuru yapabilecekler. En Az Öğrenim Seviyesi Ortaöğretim (Lise ve Dengi) En Fazla Öğrenim Seviyesi ise Ortaöğretim (Lise ve Dengi) olarak belirlendi. Daha fazla bilgi edinmek için aşağıda verdiğimiz linke tıklayarak kontrol edebilirsiniz.
İlanın Tam Metni İçin Buraya Tıklayınız.