Ülkemizde faaliyetlerine devam etmekte olan belediyeler personel alım ilanları yayımlamaya devam ediyor.. Alım ilanları Belediye Başkanlıkları aracılığı ile hazırlanmakta ve Devlet Personel Başkanlığı ya da İŞKUR aracılığı ile kamuoyuna duyurulmaktadır.

Tokat Serenli Belediye Başkanlığı hazırlanan ve Devlet Personel Başkanlığı aracılığı ile kamuya duyurulan 6 farklı bildiri de toplam en az ilköğretim mezunu 6 daimi kamu personeli alımı yapılacağı öğrenildi. Peki kimler alınacak. Hangi pozisyonlar için alım yapılacak ve detaylar nedir?

DETAYLAR

Alım Yapacak Kurum: Tokat Serenli Belediye Başkanlığı
Farklı Pozisyon Sayısı: 6 Pozisyon
Alınacak Personel: 6 Personel
Başvuru Kanalı: İŞKUR
Kamu / Daimi

HANGİ POZİSYONLAR İÇİN ALIM YAPILACAK


Tokat Serenli Belediye Başkanlığı tarafından hazırlanan ve İŞKUR aracılığı ile ilanları yayımlanacak olan pozisyonlar hangileridir? Buna göre;

Mezarlık görevlisi meslekli, Orman Nezaretcisi meslekli, Beko - Loder operatörü (Kazıyıcı Yükleyici), Yangına ilk müdahale işçisi meslekli, Bilgisayar destekli muhasebe görevlisi meslekli, Bilgisayar destekli harita çizim elamanı pozisyonları için personel alımları yapılacaktır.

Her pozisyon için ayrı ayrı mezuniyet, belge, sertifika, yaş vb. gibi detaylar aranmakta olup adayların İŞKUR'u takip etmesi gerekmektedir. İŞKUR aracılığı ile yayımlanacak olan ilanlara adaylar yine İŞKUR üzerinden müracaatlarını gerçekleştirebilir.