Türkiye'nin ve Dünyanın en prestijli hava yolu şirketi Türk Hava Yollarının 2019 yılı pilot ve diğer memur alım ilanları açıklanamaya devam ediyor..

Türk Hava Yolları Genel Müdürü Bilal Ekçi kabin memuru olmak isteyen adaylara önemli açıklamalar yaptı. Buna göre THY kaptan pilot, 2. pilot yetiştirilmek üzere pilot adayları alımları yapılacak. Ayrıca uçuş ekibinde ve kabin ekibinde görev yapmak üzere tecrübeli tecrübesiz eğitim düzeyinde en az lise mezunu olan kabin memurları da alınacak. THY Genel Müdürü Bilal Ekşinin adaylar yaptığı açıklamalar şu şekilde;

İNGİLİZCE ÖĞRENİN;

Türk Hava Yollarında görev yapmak isteyen adaylar için THY Genel Müdür yapmış olduğu açıklamada "THY bünyesinde 11 bin kabin memuru ile size hizmet ediyoruz. Kabin ekibimizin hepsi İngilizce biliyor.1193'ü İngilizce dışında ilave bir yabancı dil, 112 kişi ise 3. bir yabancı dil konuşuyor. Bu ekibin bir parçası olmak için İngilizcenizi geliştirin" dedi. Ayrıca adayların merakla sorduğu 2019 kabin memuru alımları için gelişmeler neler sorusunu işin olsa ekibi olarak adayların bilgisine sunuyoruz.

PİLOT VE KABİN MEMURU ALIMI;

İstanbul yeni hava limanının açılmasıyla THY dünya genelinde ve yurt içi uçuş sayılarında artışlar meydana gelmeye devam ediyor Buna bağlı olarak kabin memuru alımı için geri sayım başladı. Şuanda kadrolarda kaptan pilot, 2. pilot, uçuş pilotu kadrolarında alımlar devam ediyor. İlan açıklandığında anında haberdar edeceğiz. Bunun için işin olsa yı sosyal medyada takip edebilirsiniz.

Yayımlanacak personel alımı ilanlardan anında haberdar olmak için sosyal medya siteleri üzerinden bizi takip edebilir ve İşin Olsa Mobil Uygulaması indirerek bildirim alarak haberdar olabilirsiniz.

Instagram Hesabı

Facebook Grubu 

Android Uygulama 

İOS Uygulama 

İŞİN OLSA