Türk Hava Yolları Teknik anonim şirketi resmi kariyer adresi aracılığı ile verdiği ilanlar doğrultusunda farklı kadrolarda personel alımı yapacağını açıkladı. Türk Hava Yolları Teknik anonim şirketi bünyesinde görev alarak iş sahibi olmak isteyen adaylar haberimizden başvuru şartlarını, başvuru bilgilerini ve hangi kadrolar için personel alımı yapılacağına ulaşabilirler. İşte detaylar...

THY TEKNİK ŞİRKETİNİN ALACAĞI KADROLAR NELER?

Türk Hava Yolları Teknik anonim şirketinin alım yapacağı kadrolardan bazıları ise şöyledir; Bt sistem uzmanı, network ve güvenlik uzmanı, bt sistem analisti, mobile developer, tecrübeli bt network ve güvenlik teknisyeni, .net frontend geliştirme uzmanı, bt son kullanıcı destek teknisyeni, yazılım test uzmanı, veri ambarı ve iş zekası uzmanı, java uygulama ve altyapı geliştirme uzmanı ve mühendis kadroları için alım yapacağını açıkladı.

THY TEKNİK İŞ BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

Türk Hava Yolları Teknik anonim şirketi farklı kadrolarda personel alımı ilanları yayınladığı için her bir ilanın başvuru şartları farklıdır. Türk Hava Yolları Teknik anonim şirketinin yayınladığı ilanlarının tam başvuru şartlarını incelemek için resmi kariyer adresini ziyarette bulunabilirsiniz. Ancak firmanın mühendis alımı yapacağı kadrosunun şartlarını verecek olursak ise; Türk vatandaşı olmak, 1 Ocak 1989 tarihi ve sonrasında doğmuş olmak, adayların adli sicil arşiv kaydının olmaması, askerlik görevini yapmış, muaf olmuş veya en az 1 sene tecil ettirmiş olmak ve adayların daha önceden THY A.O ya da iştiraklerinden görevinden disiplinsizlik sebebi ile ayrılmış olmaması aranan şartlar arasında yer almaktadır.

Adaylar başvuru için https://www.kariyer.net/firma-profil/turk-hava-yollari-teknik-a-s-36959-35927 adresini kopyalayıp tarayıcıya yapıştırabilirler.