Türk Hava Yolları Teknik personel alımı yapacak. Başvurularda tecrübe şartı olmadan başvuru yapılabilecek.

Dünyanın en prestijli kurumlarından bir tanesi konumunda olan THY, bakım ve onarım hizmetleri veren THY Technıc'de istihdam edilmek üzere 14 farklı ilan açıkladı. Başvuru yapacak olan adaylara bir çok sosyal imkan tanınacak. Anlaşmalı konaklama imkanı, ucuz uçuş, özel sağlık sigortası, çocuklar için kreş imkanı nakdi kreş desteği bunlardan sadece bazıları.

THY HANGİ KADROLARDA PERSONEL ALINACAK?

THY Technıc'e mobil developer, Network ve Güvenlik Uzmanı, BT Sistem Uzmanı, Network ve Güvenlik Uzmanı, (Tecrübeli ve tecrübesiz) .Net geliştirici uzmanı, yazılım test uzmanı, java geliştirici kadrolarında alımlar yapılacak. THY teknik 2006 yalından beridir hava taşımacılığında teknik bakım ve alt yapı desteği sağlıyor. Personel sayısında ise 8 Bin’i geçti.

BAŞVURU DETAYLARI;

Türk Teknik öncelikle THY olmak üzere bir çok hava yolu şirketinin uçak motor bakımı ve mühendislik hizmetleri sağlıyor. Havacılık sektöründeki uçakların bakım onarım gibi hizmetlerinde görevlendirilmek üzere yapılacak başvurular kariyer portalı üzerinden tamamlanabilecek.

Adaylardan istenilen genel başvuru şartlarına göre T.C. vatandaşı olmak, başvuru yaş şartına sahip olmak, adli sicil ve arşiv kaydı bulunmak, erkek adayların askerliğini bir yıl tecil ettirmiş olmaları, disiplin nedeniyle daha önce THY A.O.'den ayrılmamış olmak gerekli olan tecrübe şartlarına sahip olmak son olarak eğitim şartlarını taşımak istenilmektedir.

İlanlara erişmek için: http://bit.ly/2EQlFWE

İŞİN OLSA