Türkiye İş Kurumu üzerinde Özel firma kapsamında yayımlanmış olan ilana göre Türk Hava Yolları Teknik Anonim Şirketi bünyesindeki eksikliği gidermek üzere personel alım ilanı yayımlandı. Bu yönde boş kadro sayısı ise 75 olarak belirtildi. Peki Başvuru şartları nedir? Son Başvurular ne zaman? Nasıl Başvuru Yapılır ? şeklinde bilgileri sizlere İşin Olsa ailesi olarak aktarmaya çalışacağız.

BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

Türk Hava Yolları 75 kişilik boş kadro ile, Uçak Bakım Teknisyeni ( Gövde-Motor) pozisyonunda alım yapacağını ilan etti. Adaylardan en az Ortaöğretim ( Lise ve Dengi ) mezunu olmak ve en fazla Ön Lisans mezunu olmak şartı aranıyor.

Özel olarak ise pozisyonuna göre,

  • Anadolu Teknik Liseleri ve Teknik Liselerin: Uçak Bakım Gövde Motor, Uçak Bakım Elektrik/Elektroniği bölümlerinden mezun olmak,
  • Meslek Yüksek Okullarının: Uçak Teknolojisi gibi uçak bakım onarım işinde çalışabilecek mekanik bölümlerin birinden mezun olmak
  • SHGM onaylı Modül 6, Modül 7 ve Modül 11A sertifikalarına sahip olmak
  • 27 Yaşını Doldurmamış olmak, En az B1 düzeyinde İngilizce bilgisi olmak ( YDS sınavından 45 ve Üzeri Puan almış Olmak )
  • Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerliğini en az 1 yıl tecilli olmak, Sağlık açısından görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak ve bu yönde ağır ve tehlikeli işlerde çalışabileceğini sağlık raporu ile belgelemek,
  • İstanbul ilinde ikamet ediyor veya ikamet edebilecek olmak

Gibi nitelikler aranıyor.

ADAYLARIN GÖREVİ NEDİR?

Türk Hava Yolları teknik Anonim Şirketi bünyesine alacağı Uçak Bakım teknisyen pozisyonu için adayların görevi, Uçuş öncesi ve uçuş sonrası uçak ve diğer ekipmanların bakım, onarım ve hazırlık işlemlerinde görev almak olacaktır.

NASIL BAŞVURU YAPILIR?

İlgili ilan Türkiye İş Kurumu üzerinde ilan edilmiş olup adaylar başvurularına 20 mayıs 2019 tarihi itibari ile başladılar. İŞKUR verilerine göre başvuru sayısı 35 üzerinde olduğu görülmektedir. Bu bağlamda adayların başvurularını bir an önce gerçekleştirmeleri gereklidir. Adaylar başvurularını en geç 27 mayıs 2019 tarihine kadar 00004988221 iş ilanı numarası ile yapılabilmektedir. Ayrıca aşağıda paylaşacağımız bağlantı sayesinde ilgili başvuru sayfasına ulaşabilirsiniz.

ADAYLARIN GÖREV YERİ:

THY yayımladığı ilana göre Çalışma adresini Adnan menderes Havaalanı Gaziemir İzmir Türkiye olarak belirtti. İletişim adresi olarak [email protected] adresi kullanılacaktır şeklinde de not düşüldü.

BAŞVURU SAYFASI

Editör: TE Bilisim