Geçtiğimiz günler itibariyle isinolsa.com olarak sizlere ulaştırdığımız THY tecrübesiz personel alımı için başvuru süreçleri yürütülüyor. Yayımlanan ilanlara adayların başvuruları alınıyor ve bu ilanlarda personel alımları tecrübesiz adaylara yönelik olarak yayımlanıyor. THY bünyesinde görev almak isteyecek, ilgili pozisyon şartlarını taşıyan adaylar, başvurularını online olarak gerçekleştirebileceklerdir. THY personel alımlarıyla alakalı bilinmesi gereken konulara aşağıda değineceğiz.

THY tecrübesiz personel alımları hangi kadrolara yönelik?

İnsan Kaynakları ve Destek Üniteleri, Kalite & Teknik, Mali, Operasyon, Planlama, Pazarlama & Satış, Turkish Cargo, Yatırım & Anlaşmalar departmanlarında istihdam edilmek üzere tecrübesiz kişilerin ilgili kadrolara yerleştirmeleri gerçekleştirilecektir. Yürütülen bu alım sürecinde adayların taşıması gereken bazı şartlara değinecek olursak; kamu haklarından mahrum olmamak, sağlık problemi bulunmamak, belirtilen bölümlerden mezun olmuş olmak, takım çalışmasına yatkın olmak, kendini geliştirmeye açık olmak, askerlik hizmetini tamamlamış olmak, kamu zararına faaliyetlerde yer almamış olmak, herhangi bir terör örgütüyle bağlantısı bulunmamak veya ismi anılmamış olmak, dış görünüşüne özen göstermek, uygulanacak sözlü veya yazılı sınavlarda başarılı olmak, temsil ve ifade yeteneği bulunmak, muhakeme becerisi gelişmiş olmak şeklinde özetlenebilmektedir.

Aşağıda yer alacak bağlantılar üzerinden, THY bünyesine yapılacak tecrübesiz personellere yönelik personel alımına ulaşabilir, başvurularınızı gerçekleştirebilirsiniz. Tüm personel alımları, memur alımları, kamu ve KPSS gündemine yönelik gelişmelerden ilk siz haberdar olmak isterseniz, mobil uygulamalarımızı telefonlarınıza ücretsiz olarak indirerek, anlık bildirim alabilir, memur ve kamu personeli adaylarının gündemini takip edebilirsiniz.

İlanlara ulaşmak için tıklayınız.

iOS> Tıklayınız

Android> Tıklayınız

Instagram' da bizi takip edin, ilanları sosyal medyada görün!