Türkiye’nin köklü havacılık kurumu olan Türk Hava Yolları uluslararası ofislerinde istihdam edilmek üzere lise mezunu ofis personeli kadrosuna personel alımı yapılacaktır. İlgili kadro için adayların sağlaması gereken birtakım şartlar bulunmakta olup bu şartlar haberimizin devamında yer almaktadır.

Ofis Personeli Başvuru Şartları

İlgili kurum tarafından uçak bakım teknisyeni alımı gerçekleştirilecek olup bu alımda adaylardan sağlaması istenilen başvuru şartları şu şekilde açıklanmıştır. Kurum tarafından yapılan açıklamada “Türk Hava Yolları'nın uluslararası ofislerinde yerel personel olarak çalışacak adaylar içindir. Bu genel bir duyuru olup adaylar ihtiyaç üzerine işe alınacaktır” ifadelerine yer verilmiştir.

Başvuru yapılan ülkede kalıcı oturma iznine sahip olma (THY A.O. çalışma izni vermeyecek veya yardımcı olmayacaktır), en az lise mezuniyeti (tercihen lisans ya da ön lisans mezuniyeti), sivil havacılık veya turizm alanında deneyim (en az 1 yıl), iyi derecede İngilizce ve tercihen mahalli dil bilgisi, takım çalışmasına yatkınlık, güçlü sözlü ve yazılı iletişim becerilerine sahip olma, sorumluluk duygusu olan ve doğru ve etkili karar alabilme adayların başvurularına açıktır.

Başvuru Şekli

THY kapsamında yapılacak olan ofis personeli alımında adayların ilanda yer alan başvuru şartlarını sağlaması gerekmekte olup adayların başvuruları ilgili kariyer sitesi üzerinden gerçekleştirilecektir. Buna göre ilan detaylarına ulaşmak ve online başvuru yapmak için: http://bit.ly/2UMcLT4adresinden erişim sağlamak mümkündür.