Türk Hava Yolları, Türkiye başta olmak üzere dünyada ki pek çok ülkede tanınan bir hava yolu şirketi olmuş ve her gün binlerce seferleri ile neredeyse tüm dünyayı havadan bir birine bağlamıştır. Yaptığı reklam ve promosyon kampanyaları ile yolcu çeken, uygun bilet fiyatları ile daha çok müşterinin kendisini tercih etmesini sağlayan Türk Hava Yolları müşteri memnuniyetinin artması, seferlerin aksatılmadan devam etmesi için nitelikli personel alımı yapacak. Peki hangi personeller alınacak?, kaç kişi alınacak? işte detaylar.

Hangi Pozisyonlar İçin Alım Yapılacak

Türk Hava Yolları firmasının resmi internet sitesinde bulunan İnsan Kaynaklarını bölümün deki güncel iş ilanlarında ve interaktif iş ilanları sitesinde Çağrı Merkezi Departmanı için personel alımı yapacak. Kaç kişilik kontenjanın olduğu bilinmiyor ancak Türk Hava Yolları büyük bir kuruluş olduğu için binlerce kişiye istihdam sağlamakta ve hala yüzlerce personel alımı yapılmaktadır.

Kimler Başvurabilir

En az lise mezunu
Kılık kıyafetine önem veren
Çözüm odaklı
İkna kabiliyeti yüksek
Diksiyonu düzgün
Müşteri hizmetlerine önem veren
Güler yüzlü
Tercihen tecrübeli
Microsoft Office uygulamalarını kullamayı bilen

Yukarıda belirtilen şartlara uyum sağlayan kişiler Türk Hava Yollarının Çağrı Merkezi Departmanında istihdam edebilir. Mesai saatleri 08.00 ila 18.30 olarak belirtilmiş olup çalışacak personele sabit maaş verilecek ve aralıklarla ikramiye verilecek. Başvuru yapmak isteyen adaylar THY'nin resmi internet sitesini ziyaret edebilir.