TEMSAN yaptığı duyurusunda personel alımı yapacağını belirtti. İlan Türkiye İş Kurumu internet sitesinde bugün yayına girmiş olup, başvuru yapacak adaylar en fazla 10 gün içerisinde başvurularını yapmak zorundadır.  Alımlar Diyarbakır ili için geçerlidir. Ayrıca TEMSAN alacağı personel adayından EKPSS sınav şartı aramaktadır. 

TEMSAN alımını yapacağı personel pozisyonu ise Engelli Ön Muhasebecidir. İlanda EKPSS puan şartı verilmekte ancak herhangi bir puan belirtilmemiştir. İlana sadece Oratöğretim ( Lise ve Dengi ) mezunu başvuruda bulunabilecektir. Engelli Kamu Personeli Seçme sınavı 2016 yılı için geçerli sayılacaktır. TEMSAN adaylara yazılı veya sözlü olarak sınav uygulayacak olup, adaylar, eğitim durumu, tecrübe, öncelik durumu, yabancı dil şartı vb. koşulları taşıyıp taşımadıklarını yazılı veya sözlü sınavdan önce talebi veren kamu kurum ve kuruluşuna ibraz etmek zorundadır. Ayrıca beyanda bulunan personel adayı enksik veya geçersiz belge sunduğu taktirde başvurusu iptal edilecek ve nihai listede bulunan diğer adaya ön verilecektir. 

Alım Yapan Kurum : TEMSAN
Personel Sayısı : 1
Öğrenim Seviyesi: Ortaöğretim (Lise ve Dengi)
Alım Yapılacak Kadro: Ön Muhasebeci
Çalışma Adresi : DÖKMETAŞ MAHALLESİ ELAZIĞ BULVARI NO:429 21100 YENİŞEHİR DİYARBAKIR / TÜRKİYE

BAŞVURULAR:

TEMSAN iş başvurusu yapacak adaylar, ilan yayınlandığı tarihten itibareb en geç 10 gün içerisinde başvurularını gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Yani 11 Nisan 2017 tarihi ile 20 Nisan 2017 tarihleri arasında başvuru alınacaktır. Başvurular,  İl/Hizmet Merkezlerinden veya www.iskur.gov.tr internet adresi üzerinden yapılacaktır.