Teknoloji ve teknolojik ürünler konusunda çalışmalar yapan Teknosa ülkemizin en bilinen ve sektörünün lider firmaları arasında yer almaktadır. Yurt geneli büyük yatırımlar yapan ve yeni şube açılışlarına devam eden Teknosa açık pozisyonları içinde devamlı personel alımı gerçekleştirmektedir.

Teknosa personel alımı ilanları firma tarafından hazırlanmakta olup Sabancı Holding'in resmi internet sitesi ya da interaktif iş ilanları siteleri aracılığı ile yayımlanmaktadır. Yeni yayımlanan ilanlara bakıldığında çok sayıda personel alımı yapıldığı görülmektedir. Peki hangi pozisyonlara personel alımı yapılıyor.

İLAN BİLGİSİ

Alım Yapacak Firma: Teknosa
Açık Pozisyon Sayısı: 40'a Yakın
Alınacak Personel Sayısı: Yüzlerce

AÇIK POZİSYONLAR

Teknosa 40'a yakın pozisyon için tüm Türkiye illerine yüzlerce personel alımı yapacak. Peki açık pozisyonlar hangileridir.

MAĞAZA SATIŞ DANIŞMANI
PAZARLAMA UZMANI
TEKNOSACELL SORUMLUSU
SİSTEM ANALİSTİ
GENEL BAŞVURU
OPERASYON VE SÜREÇ GELİŞTİRME UZMAN YARDIMCISI
DENETMEN
SİSTEM DESTEK ELEMANI - DÖNEMSEL
SİSTEM UZMANI
MAĞAZA SATIŞ DANIŞMANI - ENGELLİ
BİLGİ GÜVENLİĞİ UZMAN YARDIMCISI
DISNEY SATIŞ DANIŞMANI

Yukarıda Teknosa firmasının alım yapacağı kadroların bazıları verilmiştir. Peki başvurulr nasıl ve nereden yapılacaktır.

BAŞVURULAR

Yukarıda Teknosa'nın alım yapacağı pozisyonların bir bölümü verilmiştir. Diğer pozisyonların ne olduğunu görmek ve nitelikler hakkında bilgi sahibi olmak için aşağıdaki linki takip edebilirsiniz.

https://goo.gl/GEpIuS
TÜM İLANLARA BURADAN BAKABİLİRSİNİZ