TEDAŞ 03 Mayıs 2017 tarihli yapmış olduğu duyurusuna göre bünyesinde bulunan personel eksikliği için işçi personel alımı yapacak. TEDAŞ toplamda 49 kişilik boş kadro ile farklı illerde ve farklı pozisyonlarda toplamda 49 personel alımı yapacak. TEDAŞ Ankara, İstanbul, Erzincan ve İzmir illerinde alım yapacak. Ankara'da 44, İstanbul'da 2, Erzincan'da 2 ve İzmir'de 1 kişi olmak üzere toplamda 49 kişi alacak. Adaylar başvurularını Türkiye İş Kurumu tarafından yapmaları gerekmektedir.

ALIM KADROLARI:

TEDAŞ 49 kişilik boş kadrosu ile farklı illerden, İngilizce düzeyine ve Tecrübe düzeyine göre, 17 kişilik kadro ile Elektrik Mühendisi, 7 Bilgisayar Mühendisi, 7 Endüstri Mühendisi, 2 Endüstri/İşletme Mühendisi, 5 Elektrik Öüretmeni, 6 İstaikçi, 3 Malzeme Mühendisi, 1 İnşaat Mühendisi ve 1 Harita Mühendisi alacak. 

Adaylar yukarıdaki kadrolara başvuru yapabilmesi için mesleğin gerektirdiği eğitim seviyesine göre gerekli fakültelerden mezun olmaları gerekmektedir. Ayrıca meslek şartları dışında belirlene genel nitelikleride taşımak zorundadırlar. Adaylar başvuru süreleri içerisinde başvurularını İş Kur Müdürlüğüne başvuru yapmaları gerekmektedir. 

Başvurular, ilan yayıma alındığı tarih itibari ile başlamak sureti ile en geç 12 Mayıs 2017 tarihine kadar gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Başvurular, Türkiye İş Kurumu aracılığı ile yapılacaktır. Ayrıca başvurusu onaylanan adaylar İş Kur Müdürlüğünce  AnkaraTEDAŞ Genel Müdürlüğünde sözlü sınava tabii tutulacaklardır. İlanın tam metnini inceleyerek alım tablosuna ulaşabilirsiniz. İlanın tam metni için https://goo.gl/YnosKb adresini kullanabilirsiniz.