Tarım Kredi Kooperatifi Kamu Personeli Seçme Sınavından en az 60 puan almış alan adaylar ile KPSS puanı olmadan adaylar arasından memur personel alımı yapılacağını açıkladı.

8 Aralık tarihinde açıklanan ilana göre 2 farklı kadroda 45 kişi istihdam edilecek. Kooperatif görevlisi ile ziraat mühendisi unvanlarındaki alımlarda adayların başvuruları 10 Aralık tarihinden itibaren alınmaya başlanacak.

GENEL BAŞVURU ŞARTLARI;

Başvuru genel şartlarında T.C. vatandaşı olmak, 18 yaşını tamamlamak en fazla 30 yaşında olmak (14 Ocak 2019 tarihi itibari ile) kamu haklarından mahrum olmamak, görevini yapmaya engel herhangi bir akıl ve beden rahatsızlığı bulunmamak, TCK'da belirtilen yüz kızartıcı suçalrdan hüküm almamış olmak, erkek adayların askerlik ile ilişiği olmaması, Kamu Personeli Seçme Sınavından P3 puan türünden en az 60 ve üzeri puan almak, ön lisans mezunları için P93 puan türünden 60 ve üzeri puan almış olmak ile pozisyonda belirtilen başvuru şartlarına göre kamu personeli seçme sınavı puanı bulunmamak istenilmektedir. KPSS'siz başvuru yapabilecek kadro (Ziraat Mühendisi kadrosunda),

LİSANS VE ÖNLİSANS PERSONEL ALIMI;

Kooperatif kadrosundaki alımlarda; Lisans bölüm mezunları için Siyasal Bilgiler, Hukuk, İktisat, İşletme, İktisadi ve İdari Bilimler Fakülteleri vb. mezunu olmak istenilmektedir. Çankırı, Çorum, Kastamonu, Ankara, Kırıkkale illerinde toplamda 28 kişi alınacak. Önlisans mezunları için ise ilan detaylarında belirtilen kılavuzdaki eğitim mezunu olmak, önlisans mezunu 5 kişi istihdam edilecek.

Ziraat Mühendisi kadrosunda KPSS şartı olmadan 12 kişi alınacak. İkamet şartında son 6 ay içerisinde başvuru yapılan il sınırları içerisinde birinci derece yakınları ya da kendisinin ikamet ediyor olması istenilmektedir.

İlan detaylarına erişmek için tıklayın

İŞİN OLSA

Editör: TE Bilisim