Türkiye genelinde Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı bünyesinde görevlendirilerek, ihtiyaç sahibi vatandaşların nakdi ve ayni ihtiyaçlarının karşılanmasına yönelik olarak bazı çalışmalar yapan Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıflarının sosyal inceleme görevlisi, temizlik görevlisi idari kadrolardaki personel kadrolarında çok sayıda KPSS'siz personel alımı yapmaktadır. Bu alımların bir kısmı daimi sürede istihdam edilirken, bazıları ise geçici süreli olarak görevlendirilmektedir. İlanlardan bir tanesi olan Karabük SYDV geçici süreli temizlik personel alımı başvuru şartları ve tüm detayları şu şekilde açıklandı.

BAŞVURU DETAYLARI;

Temizlik görevlisi kadrosunda  kişilik açık iş sayısı bulunuyor. Mülakat tarihi 17 Eylül 2020 tarihi olarak açıklandı. 31 Aralık 2020 tarihine kadar Karabük merkez mahalle ev köylerinde görevlendirilecekler. Vakıfın yaşlı bireylerin hanelerde yaşlı ve ihtiyaçlarını gideremeyecek durumda temizliklerini yapamayacak durumda olanların ailelerine ikamet ettikleri konutların temizliğinin yapılmasını sağlamaktadırlar. Başvuru şartlarında ikamet şartı aranmaktadır. Kadın adayların başvuruları istenilmektedir.

Lise ve dengi okulalrdan mezun olmak, 3294 sayılı kanun kapsamında vakıf hedef kitlesinde yer almak istenilmektedir. (Tercihen)

BAŞVURU TARİHLERİ; 11 Eylül 2020 tarihinde alınmaya başlanan başvurular 15 Eylül 2020 tarihine kadar tamamlanması gerekmektedir. 

Başvuru için istenilen belgelerde adayların aşağıdaki belgeleri şahsen olarak teslim etmeleri gerekmektedir. Sosyal yardımlaşma ve dayanışma vakıfına personel alımı için posta yada kargo ile başvuru kabul edilmeyecektir.

İSTENİLEN EVRAKLAR;

İlan kılavuzuna erişmek için  https://media.iskur.gov.tr/40718/karabuk-sydv-pers-alimi-15-09-2020.pdf adresini ziyaret edebilirsiniz.

İŞİN OLSA