Devlet Personel Başkanlığı tarafından 09 Kasım 2017 tarihli yapılmış olan duyuruya göre, Süleyman Demirel Üniversitesi bünyesindeki işçi personel eksikliğini karşılamak amaçlı toplamda 80 kişilik kadro ile işçi alımı yapacak. Buna göre Süleyman Demirel Üniversitesi bünyesine, Park ve Bahçe Müdürlüğüne Üniversitenin yerleşkelerinini yeşil alanlarının bakımı ve bu alanların seralarda yetiştirilen bitkilerin dikilmesi için çalışanların yetersiz olması nedeni ile Ocak Şubat Mart aylarında 90 gün çalışacak Mevsimlik işçi alımı yapacaktır. 

Buna göre Süleyman Demirel Üniversitesi, 75 Düz işçi, 3 Engelli işçi ve 2 Eski Hükümlü ve Terör mağduru işçi personel alınacaktır. Adaylar başvurularını Türkiye İş Kurumundan gerçekleştirebilirler. Adaylar için sözlü mülaka veya Kura çekimi Süleyman Demirel Üniversitesi tarafından yapılacaktır.

Buna göre kura çekimi Süleyman Demirel Üniversitesi Yapı işleri ve Teknik daire başkanlığında noter huzurunda 01 Aralık 2017 tarihinde yapılacaktır. Sözlü mülakat sınavı ise 14 Aralık 2017 tarihi ile 15 Aralık 2017 tarihleri arasında saat 09:00 da yapılacaktır.

Adaylar başvurularını bulundukları ilin İş kurumu Müdürlüğü Web sayfasından yapacaklardır. İlan İŞKUR da sonradan yayımlanacak olup başvurular ise en geç 24 Kasım 2017 tarihine kadar yapılması gerekmektedir. İlanın tam metni için Buraya Tıklayınız.