Türkiye üzerinde farklı şehirlerin bünyesinde faaliyet gösteren Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıfları kariyer siteleri üzerinden kendi bünyelerinde çalıştırmak üzere personel alımları yapmaktadırlar. Sosyal Yardımlaşma kurumları tarafından yayımlanan bu ilanların detaylarını silzere aktarıyoruz.

SYDV AÇIK POZİSYON ŞARTLARI

Memur ve işçi alımı olarak kendi bünyesinde personel çalıştırmak isteyen 3 farklı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı bulunmaktadır. Karabük SYDV ve Gümüşhane Torul SYDV kendi resmi siteleri üzerinden yapmış oldukları açıklamalar ile en az 60 KPSS punıyla memur pozisyonuna personel alımı yapacağını açıklarken diğer kurum olan Ağrı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı ise bünyesinde çalışmak üzere 9 eleman alacağını açıkladı.

BAŞVURU KOŞULLARI

Her kurum kendi bünyesi içerisinde farklı özel koşullar belirlesede Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıfları olarak belirlenen genel şartlar şu şekilde açıklanmıştır; " T.C. vatandaşı olmak, belirlenmiş öğrenim şartlarını karşılamak, herhangi bir şekilde engel hastalığı ve mazeretli bir şekilde kronik hastalığı çalışmasını engel olabilecek bir hastalığı bulunmaması, kamu haklarından mahrum olmaması, sosyal iletişim becerisine sahip olabilmek, erkek adaylar ile ilgili askerlik sorunu bulunmaması, başvuru yapacağı yer ile ilgili yerde ikamete sahip olmak, bilgisayar ve Office programlarını ileri seviyede kullanabilmek, B sınıfı sürücü ehliyetine sahip olabilmek" adaylardan istenilen genel şartlardandır.

BAŞVURULAR NASIL OLMALIDIR

3 farklı kurumda kendi bünyesi içerisine yapacağı personel alımları için başvurularını bulunduğu ilçenin SYDV'nin resmi internet sitesi üzerinden ulaşarak yer alan ilanlara başvuru yapması gerekmektedir.