ŞOK Market bünyesindeki personel eksikliğini karşılamak üzere ilan yayımladı. Fakrlı illerde olmak üzere perosnel alımı başvuruları başladı. Adyalar başvuru sürecini İŞKUR üzerinde yürütecek olup ilanlarda devamlı olarak Türkiye İş Kurumu aracılığı ile yayımlanıyor. Bizde İşin Olsa ekibi olarak sizlere ilanlar hakkında detayları sizlerle paylaşacğaım.

HANGİ KADROLARDA ALIM YAPILACAK?

ŞOK Market bünyesine, Engelli beden İşçisi, Reyon Görevlisi, Market Elemanı ve Satış Uzmanı/ uzman almı yapacak. Normal Statüde ise, Depo İşçisi ( Elleçleme ), Reyon Görevlisi, Kasiyer kadrolarında alım yapacğaını belirtti.

Ayrıca alımlar, Muğla, Kocaeli, Antalya, Tokat. Zonguldak, Ardahan, Manisa, Kastamonu, Tekirdağ ve Eskişehir illerinde olmak üzere toplamda 10 farklı şehirde personel alımı yapacak. Toplam alım yapılacak sayı ise, 35 olarak açıklandı.

KİMLER BAŞVURU YAPABİLİYOR?

ŞOK Market bünyesinde çalışacak adayların mutlaka belirtilen nitelikleri taşıyor olmaları gereklidir. Bu kapsamda adaylardan, Türkiye cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Görevini yapmasına engel olailecek herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak, Sağlık konusunda görevini yapmasına engel durumu olmamak, Alım yapılacak pozisyon için gerekli tecrübe ve ilgiliniteliklere sahip olmak, Engelli alımlar için engelli raporu olmak gibi nitelikler aranmaktadır.

BAŞVURULAR:

ŞOK Market personel alımı ilanları İŞKUR aracılığı ile gelmiş olup başvuru süreci de İŞKUR üzerinden devam edecektir. Adaylar https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx adresi üzerinden İŞYERİ ÜNVANI kısmında ŞOK MARKET yazdıldığında ilgili ilanlar ortaya çıkacaktır.