Şehir Hastanelerine sağlık personeli ile diğer kadrolarda personel alımı gerçekleştirilecek!

Türkiye genelinde farklı il ve ilçelerde şehir hastanelerinin yapımı sürüyor. Bazı şehir hastaneleri hasta kabul etmeye başladı. Şanlıurfa Şehir Hastanesi, Tekirdağ, Kocaeli, İzmir Bayraklı, Konya, Gaziantep, Ankara Etlik Şehir hastaneleri yapımı halen devam ediyor. Türkiye genelinde 11 Şehir Hastanesi hasta kabulüne başladı.

Tekirdağ Şehir Hastanelerinin sağlık hizmetlerinin gerçekleştiren Burtom özel sağlık Anonim Şirketi  farklı ilanlar açıkladı. İşyeri hekimi, tıbbi raportör, radyoloji teknikeri genel başvuru kadrolarındaki alımlarda Tekirdağ şehir Hastanesindeki ve Bursa Şehri Hastanesindeki açık bulunan kadrolara istihdam edilmek üzere gerçekleştirildi.

Diğer yandan farklı şehirlerdeki hastanelerin yapımını üstlenen Rönesans Holding, Teknik Ofis elektrik işleri hukuk müşavirliği kadrolarında İstanbul ve Ankara ilinde alımlar gerçekleştirileceği açıklandı. Bu ilanlara başvurular https://bit.ly/382KPyN adresi üzerinden yapılacaktır.

Burtom özel sağlık tesisleri Anonim Şirketi'nin 4857 sayılı iş kanunu kapsamında farklı departmanlarda görevlendirmek üzere gerçekleştiriceği alımlarda istenen genel başvuru şartları şu şekilde açıklanmıştır. Bu alımlara başvurular https://bit.ly/2BfPgtX adresi üzerinden gerçekleştirilecektir.

BAŞVURU ŞARTLARI;

İŞKUR’A KAYITLI ENGELLİ ADAYLAR BAŞVURU YAPABİLİR! Adayların eğitim düzeylerinde en az lise Önlisans ve üniversite mezunu olmaları gerekmektedir. Başvuru yapacak erkek adaylar için askerliğini tamamlamış ya da muaf olmuş olmaları istenmektedir. Engelli derecesi %40 ve üzerinde olması istenmektedir.  Adayların Türkiye İş Kurumu üzerine kayıtlı işsiz olmaları, insan ilişkilerinde güçlü, ekip çalışmasına yatkın olmaları gerekmektedir. Tıbbi laboratuvar personeli alımlarında adaylarını hızlı klavye kullanabilmeleri ekip çalışmasına uygun olmaları, sorumluluk sahibi olmaları, hostes görevi yapabilecek olmaları, disiplinli, sabırlı, yoğun çalışma şartlarına uyum sağlayabilmeleri, ofis programlarına uygun, MR, ultrason, tomografi raporlarını yazmada deneyimli, Bursa ilinde ikamet eden veya edebilecek bayan ve erkek tıbbi sekreter alınacak.

Radyoloji teknikeri alımlarında Tekirdağ ilinde ikamet eden ekip çalışmasına uygun mesleki bilincini geliştirme yenilikleri takip eden adaylar başvuru yapabilirler.  Vardiya çalışma esaslarına uyum sağlayabilecek hasta odaklı çalışmayı İlke edinmiş olmak gerekmektedir. Sonuç ve çözüm odaklı olan nükleer tıp teknolojisinin çalışmış, radyoloji ünitesi çalışmış ,tercihen en az 1 yıl bu alanda tecrübesi olan, eğitim şartlarında ise meslek bilgisi Sağlık Meslek Lisesi Radyoloji ya da Sağlık Mesleki bölümlerin Tıbbi Görüntüleme teknikeri alanlarından mezun olmak gerekmektedir.