Yayımlanmış olan ilana göre Sahil Güvenlik Komutanlığı yeni işçi personel alımı yapacak. Buna göre 26 Kasım 2018 tarihinde yayımlanan ilana göre Sahil Güvenlik Komutanlığı Türkiye İş Kurumu üzerinden alım yapılacak. Buna göre İş talebini veren kurum, Sahil Güvenlik Marmara ve Boğazlar Onarım Destek Komutanlığıdır. Buna göre ilgili ilan Türkiye İş Kurumu üzerinden yayımlanmış olup adaylardan aranan başvuru şartları ve detaylar belirtildi.

İLANIN DETAYLARI:

Sahil Güvenlik Komutanlığı 3 kişilik boş pozisyonu ile alım yapacak. İlgili ilana en az lise mezunu olan adaylar başvuru yapabilecek olup, Lise ve Dengi Okul mezunu olan 1 Genel Alan Temizleme Görevlisi / Meydancı ve Lise ve Dengi okul mezunu olup, Bilgisayar, Bilgi işlem, Bilişim Teknolojileri, Bilgisayarlı Muhasebe, Muhasebe ve finanasman, Büro Yönetimi bölümlerinden mezun olmuş ve MEB ait onaylı sertifika sahibi olan 2 Büro İşçisi alacak.

BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?

Sahil Güvenlik Komutanlığı alımını yapacağı pozisyonlar için adaylardan, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum bulunmamak, 18 yaşını tamamlamış olmak, Herhangi bir suç hükümlülüğü bulunmamak, Hakkında güvenlik soruşturması olmamak, Daha çnce çalıştığı kamu kurumu ve kamu kuruluşlarından disiplin suçu ile ayrılmamış olmak, Engelli statü dışında sağlık durumunun çok tehlikeli işlerde çalışmasına uygun olduğuna dair sağlık raporu bulunmaları gerekmektedir.

BAŞVURULAR:

Başvuru yapacak adaylar başvurularına 26 kasım 2018 tarihi itibari ile Türkiye İş Kurumu üzerinden yapacaklar. Buna göre adaylar başvurularını en geç 30 Kasım 2018 tarihine kadar Pendik Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğüne veya www.iskur.gov.tr adresi üzerinden gerçekleştirmeleri gerekmektedir. İlan hakkında daha detaylı bilgi almak için Buraya Tıklayınız.