Sahil Güvenlik Komutanlığı 26 Aralık 2016 tarihli yapmış olduğu duyurusuna göre bünyesindeki bulunana personel eksikliğini tamamlamak için farklı pozisyonlarda toplamda 2 kişilik pozisyon ile engelli işçi alımı yapacak. Alımlar Türkiye İş Kurumu tarafından yapılacak olup, adayların çalışacağı yer Bayraklı/İzmirdir. Başvurular Ocak ayında sona erecek olup adaylardan aranan şartlara uygun olmayan adayların başvuruları kabul edilmeyecektir.

Adaylardan, Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı olmaları, 18 Yaşını doldurmuş olmaları, Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavına Girmiş Olmaları, Yapılacak güvenlik soruşturmasında olumlu sonuç verecek olmak, görevini yapmasına engel olabilecek olan herhangi bir sağlık durumu olmaması, Kamu kurum ve kuruluşlarının kendi disiplin mevzuatı uyarınca görevinden veya meslekten ihraç edilmemiş olmak şarttır. Ayrıca Sahil Güvenlik Komutanlığı 1 adet Takım-Avadanlık bakım Onarımcısı ve 1 adet Büro İşçisi alacak olup, Bakım Onarımcısı için Mesleki eğitim veren liselerin Makine, Makine Teknolojisi, Makine Bakım Onarım, Motor, Metal, Metal Teknolojisi, Torna, Tesviye, Torna-Tesviye, Elektrik, Elektronik, Mekatronik, Tesisat Teknolojisi, Sıhhı Tesisat, Soğutma Sistemleri, Soğutma ve İklimlendirme, Mobilya ve Dekarasyon, İnşaat, İnşaat Teknolojisi, İş Makinaları Bakım Onarım bölümleri mezunu adaylar ve Büro İşçisi için Mesleki eğitimi veren liselerin Bilgisayar, Bilgi İşlem, Bilgisayarlı Muhasebe, Muhasebe ve Finansman, Büro Yönetimi, Muhasebe bölümü mezunu veya lise mezunu olup 3308 Sayılı Kanun kapsamında Bilgisayar, Bilgisayarlı Muhasebe alanlarında MEB onaylı sertifikaya sahip olan adaylar başvurabilir.

Başvuruda bulunacak olan adaylar, 26 Aralık 2016 tarihi ile 04 Ocak 2017 tarihleri arasında başvurularını gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Başvurular, Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) İl Müdürlükleri veya internet (www.iskur.gov.tr.) aracılığıyla yapılacaktır. Ayrıca İlanın tam metni için Buraya Tıklayınız.