Türkiye'nin en köklü kurumlarından bir tanesi olan ve 1840 yıllarına kurulan PTT'nin Türkiye genelindeki merkezlerinde farklı alanlarda hizmet vermeye devam ediyor. İlk kurulduğunda posta ardından 1855 yıllarında ise telgraf müdürlüğü 1900'lü yıllarda ise para transferi konularında işlemleri başlatan PTT'nin kurumsal yapısında hızla gelişme tüm hızıyla devam ediyor.

PTT 5  BİN PERSONEL ALIMI BEKLENİYOR;

Geçtiğimiz günlerde de Türkiye genelinde acentelik başvuruları alınmış ve Türkiye genelindeki şube sayısını hızla arttırmayı hedeflemişti. Posta Telefon ve Telgraf A.Ş. Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Başkanı Kenan Bozgeyik yaptığı açıklamalarda 2023 yılı hedefleri doğrultusunda personel sayısını 100 bine çıkartılacağı müjdesini verdi. Bu kapsamda 2018 yılında 5 bin personel alımı yapıldı. 2019 yılında emekliye ayrılan ve yeni açılan kadrolar ile birlikte gişe görevlisi, postacı, uzman, avukat, bilişim personelleri satış ve pazarlama alanlarında yeni ilanlar açıklanması bekleniyor.

PTTCELL PERSONEL ALIMI YAPACAK;

Son olarak PTT iştiraklerinde de personel alımları yapılmaya devam ediyor. Türkiye’nin köklü kurumlarından PTT'nin yeni hizmetlerinden bir tanesi olan PTTCELL aktif satış danışmanları alacak. Bu alımlarda adayların satış danışmanı konusunda tecrübe sahibi olması istenilecek. Adayların Bursa ilinde görevlendirileceği belirtildi. PTT merkezlerinde PTTCELL hat satışı yapacak olan adayları başvuruları kariyer portalı üzerinden yapabilecek. Başvurular için 18 Temmuz tarihi itibari ile online olarak işlemler yapılabilecek.

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

İlana erişmek için aşağıdaki bağlantıyı yeni tarayıcıdan açmak ve ardından üye girişi yaparak başvuru adımlarını tamamlamak gerekmektedir. Gelişmeleri takip etmek için mobil uygulamalarımızı indirebilirsiniz.

İlana erişmek için: http://bit.ly/2y537OR

İŞİN OLSA

Editör: TE Bilisim