Türkiye'nin dört bir yanında faaliyetlerini sürdürmekte olan en önemli çorap markası olarak bilinen Penti bayan iç giyim üzerine yeni ürünler üretmekte ve bu ürünlerini mağazaları aracılığı ile tüketiciye vermektedir. Ülkemizin iç giyim alanında en sık tercih edilmekte olan kaliteli firmalarından bir tanesi olarak bilinen Penti iş ilanları yayımlamaktadır.

Penti mağazaları ve idari kadrolarını denetleyerek açık olduğunu tespit ettiği kadrolar için personel alımı gerçekleştirmekte olup ilanlarını hazırlayıp kamuoyuna duyurulması için kariyer sitelerine göndermektedir. Yeni yayımlanan ilanlara bakıldığında çok sayıda personel alımı yapıldığı görülmektedir. Peki alınacak pozisyonlar ve detaylar nelerdir?

ALINACAK POZİSYONLAR NELERDİR?

Penti iş ilanları için personel alımı yapacak. Peki alınacak olan pozisyonlar nelerdir? Yayımlanan duyurulara bakıldığında depo görevlisi, satış danışmanı, part time satış danışmanı, finansal uzman, işe alım yetkilisi, insan kaynakları iş ortağı, mağaza müdür yardımcısı, mağaza müdürü, dönemsel satış danışmanı, engelli personel gibi pozisyonlar için personel alımı yapılıyor. Peki adaylar başvurularını nasıl yapabilir?

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

Penti bünyesinde istihdam etmek isteyen adayların başvurularını gerçekleştirmek için tarayıcılarının https://goo.gl/2Cz9M9 url bölümüne bu linki yapıştırarak git butonuna basması ardından istediği kadro için müracaatlarını gerçekleştirmesi gerekmektedir. Adayların başvuru yapmadan önce pozisyonlar için aranmakta olan nitelikler hakkında da bilgi sahibi olması gerekmektedir.

DİĞER İŞ İLANLARI BURADA