Ülkemizde hem özel hem de kamu hastaneleri görev yapmakta olup bu hastanelerde farklı pozisyonlarda sağlık personelleri görev almaktadır. İlgili kariyer sitesinde yer alan yeni ilanlarda sağlık personeli alımı gerçekleştirilecek olup bu noktada hemşire, hasta danışmanı, sterilizasyon görevlisi/teknikeri alımı gerçekleştirilecektir. İlgili alımlara ilişkin detaylar şu şekildedir.

Hemşire Başvuru Şartları

Hemşire alımı gerçekleştirecek kurumlar arasında Yeditepe Üniversitesi Hastanesi, İstanbul Medipol Üniversitesi, Medipol Mega Hastaneler Kompleksi yer almaktadır. İlana göre değişmekle birlikte adayların genel olarak Üniversitelerin veya Sağlık Meslek Liselerinin hemşirelik bölümünden mezun,Branşı ile ilgili gelişme ve yenilikleri takip eden, Ekip çalışmasına yatkın,Hasta güvenliği ve hasta memnuniyetini ön planda tutan,İletişim yeteneği kuvvetli şartlarını sağlaması istenmektedir.

Sterilizasyon Teknisyeni

Okan Üniversitesi ve Okan Üniversitesi,Medipol Mega Hastaneler Kompleksi tarafından yapılacak olan alımda Sterilizasyon Görevlisi/teknikeri alınacak olup adayların En az lise mezunu,Ekip çalışmasına yatkın,Sterilizasyon konusunda en az 1 yıl deneyimli,Erkek adaylar için askerliğini tamamlamış,Lise ve ön lisans programlarının Çevre Sağlığı Teknisyenliği, Kimya MYO bölümlerinden mezun şartlarını sağlaması gerekmektedir.

Hasta Danışmanı

İstanbul Medipol Hastanesi ve Medipol Mega Hastaneler Kompleksi tarafından yapılacak olan alımda En az ön lisans tercihen lisans mezunu,Planlama ve organizasyon yeteneği gelişmiş,Etkili iletişim kurabilme becerisine sahip,Hasta ve hasta yakını psikolojisini önemseyen,Dış görünüşüne ve kişisel bakımına özen gösteren,Erkek adaylar için askerlik hizmetini tamamlamış,Sigara ve tütün mamulleri kullanılmaması istenmektedir.

İlgili ilanlara ulaşmak ve başvuru yapmak için: http://bit.ly/2HmSqMx

Editör: TE Bilisim