Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığı Ekim ayında bünyesine personel alımı yapacağını belirtmişti. Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığı farklı pozisyonlarda toplamda 14 sözleşmeli personel alımı gerçekleştirecek. Başvurular 23 Ekim 2017 tarihinde başlamıştı ve artık sona ermektedir. Adaylar başvuru yapabilmeleri için Kamu Personeli Seçme Sınavından puan almış olmaları ve KPSS puan sırasına göre Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığı tarafından yapılacak Giriş sınavından başarılı olmaları gerekmektedir.

BAŞVURULAR SONA ERİYOR!

Başvuruların 23 Ekim 2017 tarihi ile başlamsının ardından artık başvurular sona eriyor. Başvurular en geç 06 Kasım 2017 tarihine kadar şahsen yapılacaktır. Buna göre başvurular, ÖSYM Başkanlığı Üniversiteler Mahallesi, İhsan Doğramacı Bulvarı No:1 Bilkent/ANKARA adresine şahsen veya son başvuru tarihinde Başkanlığımıza ulaşacak şekilde posta ile yapılması gerekmektedir.

HANGİ KADROLARDA ALIM YAPILACAK?

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığı bünyesine alımını yapacak olduğu 14 kişilik boş kadro ile Sözleşmeli Bilişim Personeli olarak, 3 .net Yazılım Mühendisi, 4 Java Yazılım Mühendisi, 2 Ağ ve Sistem Uzmanı, 2 veri Tabanı Yöneticisi, 3 İş Zekası uzmanı, alımı yapacak.

ALIM ŞARTLARI NELERDİR?

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığı alım yapacağı 14 kişilik Sözleşmeli personel kadrosu ile adaylardan,  Yaratıcı yenilikçi yaklaşımlara yönelik öğrenmeye açık olmak, Analitik düşüebilmek, Mevcut projelere/yazılımlara hızlı adapte olmak ve geliştirmek, güçlü iletişim ve problem çözme yeteneklerine sahip olmak , 4 yıllık eğitim veren fakültelerin bilgisayar mühendisliği, yazılım mühendisliği, elektrik mühendisliği, elektronik mühendisliği, elektrik ve elektronik mühendisliği bölümlerinden yada bunlara denkliği olan ve YÖK tarafından onaylı yurtdışı yükseköğretim kurumlarından mezun olmuş olmak, 2016 yılında ÖSYM tarafndan yapılmış olan Kamu Personeli Seçme Sınavından puan almış ve Yabancı dil sınavından puan almış olmak, 657 sayılı devlet memurları kanunun 48. maddesindeki şartları taşımak,  iyi derecede yazılı ve sözlü igilizce bilmek, erkek daylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak, yoğun iş temposuna ayak uydurabilecek olmak şartları aranacak.

İlanın tam metni için Buraya Tıklayınız.