Onur Air 2019 yılı içerisinde hem kendi bünyesinde hem de yeni havalimanı bünyesinde çalıştırılmak üzere personel alımı yapılacağı açıklandı. Yapılacak olan personel alımları için öncelikli olarak yer hizmetleri görevlisi, depo görevlisi, atölye teknisyeni, özlük işleri görevlisi ve üretim kontrol ve raporlama uzman alımı yapılacağı açıklnadı. Yapılacak olan alımlarda her kadro için belirlenen yaş aralığı şartı 20 ile 35 yaş arasında olmak.

Başvuru Genel Şartları 

Her pozisyon için belirlenen özel şartlar bulunsuda Onur Air bünyesine yapılacak olan alımlari çin belirlenen genel şartlar şu şekildedir; "T.C. vatandaşı olmak, 20 yaş ve üzeri olmak, herhangi bir sağlık probleminin bulunmmaması, 35 yaşından büyük olmamak, en az meslek yüksek okulu mezunu olmak, tercihen 2 yıl tecrübe olması, tercihen yabancı dil bulunması, vardiyalı çalışması sistemine uyacak, adli sicil belgesinin temiz olması, iş geçmişinin düzgün olması, sözlü ve kişisel iletişimi iyi olması, takım çalışmasına yatkın olması, ofis programlarına yatkın olması" adaylardan istenilen genel başvuru şartlarındandır. 

Onur Air bünyesine başvuru yapmak isteyen adayların farklı kariyer sitelerinden başvurularını gönderebilme imkanları bulunmaktadır.