İŞKUR Müdürlüğünden yapılan personel alım ilanına göre Öğretmenevi ve ASO Müdürlüğünde görev almak üzere çok sayıda aşçı servis görevlisi ve temizlik görevlisi personelleri alınacak. Buna göre başvurular nasıl yapılacak. Başvuru şartları neler?

Kars Öğretmenevi ve ASO Müdürlüğünde yapılan en az lise mezunu personel alım ilanında 1 kişilik temizlik görevlisi alınacak. Adaylar 2 ay deneme süresine tabi tutulacaklar. Başvuranlar yazılı ve sözlü sınava tabi tutulacaklar. Başvurularda 1 yıl tecrübe istenilmekte. 13 Ağustos ile 16 Ağustos tarihileri arasında başvuru için elden belge teslim edilecek. Kura ise 17 Ağustos tarihinde yapılacak.

Gümüşhane Öğretmenevi ve ASO Müdürlüğüne 10 servis komisi ile 3 aşçı alımı yapılacak.  Adaylar servis komisi alımlarında 10 yıl tecrübe şartı aranacak. 14-17 Ağustos tarihleri arasında başvuru yapılabilecek. 20 Ağustos tarihinde ise kura yapılacak. Gümüşhane Öğretmenevi ve ASO Müdürlüğüne yapılacak diğer personel alım ilanlarından aşçı başvurularında ise 3 yıl tecrübe şartı aranıyor. 

Başvurular İŞKUR portalı üzerinden yapılabilecek. Başvuru yapmak isteyen adayların İŞKUR açık iş ilan arama bölümünde öğretmenevi olarak seçmeleri ve arama yapmaları yeterli olacak. 

İŞİN OLSA