Türkiye İş Kurumu üzerinden açıklanan kamu kurumu geçici süreli TYP personel alım ilanlarına göre Niğde Merkez Belediye Başkanlığı ile İl Özel İdaresi Başkanlığına 400 personel alınacak.

TYP kapsamında yapılacak olan alımlarda başvurular için son günler yaşanıyor. Kamusal altyapının yenilenmesi ile çevre temizliği uygulama alanında görevlendirilecek olan alımlarda başvuru detayları belli oldu. Buna göre son başvuru tarihi ne zaman başvuru şartları neler haberimizde..

İL ÖZEL İDARESİNE 50 PERSONEL;

TYP numarası 272809 olan alımda Niğde Merkez ilinde istihdam edilecek adaylar 11 Şubat tarihinde göreve başlayacak ve 31 Temmuz tarihine kadar görevlendirilecek. Toplamda 168 gün istihdam edilecek. Günlük çalışma süresinde ise 7.5 saat olarak açıklandı. Noter kurası üzerinden belirlenecek olan alımlarda başvuru tarihleri 23 Ocak ile 27 Ocak tarihleri açıklandı. Buna göre katılımcı sayısı ise 50 olarak belirlendi. Niğde İl Özel İdaresi Müdürlüğü Eski Sanayii Caddesi Adana yolu üzerinde yapılacak alım detayları için tıklayın

BELEDİYE BAŞKANLIĞINA 350 PERSONEL ALIMI;

Niğde Belediye Başkanlığına 350 personel alımı yapılacak. 2720808 TYP numaralı alımlarda detaylar belli oldu. Buna göre 11 Şubat tarihi ile 31 Temmuz tarihleri arasında görevlendirilecek olan personeller günlük 7,5 saat olarak görevlendirileceği toplamda ise 168 gün olarak istihdam edileceği açıklandı. bu alımda 23 ocak ile 27 Ocak tarihleri arasında başvurular alınacak. Adaylar Niğde Belediye Başkanlığında görv yapacaklar Noter kura seçim yeri daha sonra ilgi kurum tarafından açıklanabilir. Diğer detaylar için ilan ayrıntılarını tıklayın

Diğer alımlardan ve personel alımlar ile ilgili gelişmelerden anında haberdar olmak için işin olsa mobil uygulamasını indirebilirsiniz.

İşin olsa mobil uygulaması

İŞİN OLSA