İŞKUR üzerinden açıklanan ilanlara göre notere büro memuru kadrosunda en az önlisans mezunu personel alımı yapılacak. Adalet Baştürk Gaziantep 10. noterliği tarafından açıklanan ilan detaylarını aktarıyoruz. Üniversitenin Bilgisayar ve bilgisayar teknolojileri ve benzeri bölümlerden mezun olan, eğitim şartlarını taşımış, yaş şartında en az 22 en fazla 30 yaş arasında bulunan bay ya da bayan noter katip alımı yapılacak. Adaylar görüşme için Bektaş Bey'den randevu almaları istenildi. İŞKUR üzerinden açıklanan noter büro memuru alımı ilan numarası şekildedir. 00005600027

SYDV'YE GÜVENLİK GÖREVLİSİ ALIMI;

Diyarbakır ili Bismil ilçesi Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma vakfına 4 güvenlik görevlisi alımı yapılacak. Adaylar 9 ay süreyle istihdam edilecek. Bismil Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'nın alımında 18 yaşını bitirmiş olmak erkek adayların askerlikle ilişiği olmaması kamu haklarından mahrum olmamak, medeni haklarını kullanmakta ehliyet sahibi olmak. Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak. TCK 153. Maddede belirtilen suçlardan hüküm almamş olmak, görevini yapmaya engel herhangi engelinin olmaması silahlı ya da Silahsız özel güvenlik sertifikasına sahip olmak, eğitim şartını en az ilkokul mezunu olmak gerekmektedir. 2 temizlik görevlisinde en az ilkokul mezunu olmak istemektedir. Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'nın KPSS olmadan personel alımı ilan detaylarını aşağıdaki link üzerinden erişebilirsiniz.

BÜRO İŞÇİSİ ALIMI;

Şanlıurfa Birecik Kaymakamlığı'nın açıkladığı ilanda ise başvurular 14 Ağustos'ta aynı başladı. 27 Ağustos 2020 tarihinde sona erecek. 1 kişilik büro işçisi alımı şartlarında 18 yaşın bitmiş 30 yaşını geçmemiş olmak en az önlisans mezun olmak gerekmektedir.

İLAN DETAYLARI