Ülkemizin en büyük turizm firmaları arasında yer almakta olan Nilüfer Turizm ülkemizin bir çok noktasında taşımacılık hizmetlerini sürdürmekte olup müşteri memnuniyetini en üst seviyede tutmaya özen göstermekte olup müşterilerden dönütler almakta, yaz aylarında filosunu ve ekibini güçlendirmekte, her sene yeni büyüme oranı ile çalışmaya özen göstermekte olup bir çok aday Nilüfer Turizm bünyesinde istihdam etmektedir. Peki Nilüfer Turizm personel alımları nasıl yapılıyor, bu firmada istihdam etmek isteyen adayların nasıl müracaat etmesi gerekiyor? İş başvuruları nasıl yapılır?

Mail ile Başvurular Alınıyor?

Nilüfer Turizm insan kaynakları aracılığı ile yapılan duyuru incelendiğinde müracaatların mail vasıtası ile yapıldığı öğrenilfi. Yani slzerde Nilüfer Turizm bünyesinde görev yapmak istiyorsanız firmanın belirtmiş olduğu mail adresine CV'nizi içeren bilgiyi aktarmanız gerekmektedir. CV'nizi detaylı bir şekilde hazırladıktan sonra Nilüfer Turizm'e mail atabilir ve uygun pozisyon olduğunda size dönüş yapılmasını isteyebilirsiniz. Buna göre her firmada olduğu gibi Nilüfer Turizm'de aralıklarlar servis görevlisi, bilet satış personeli, çağrı merkezi personeli, kaptan, gizli yolcu, muhasebe personeli vb. gibi kadrolara alımlar gerçekleştirmekte olup mail adresini öğrenmek için yazı sonundaki linki takip ediniz.

Aranan şartlar olarak ''Başarma arzusu yüksek, iş ve sonuç odaklı, alışıla gelmiş sınırların dışında çok boyutlu düşünebilen, sürekli öğrenen ve bilgi üreten, hızlı ve enerjik, evrensel etik değerle sahip'' çalışanların çoğunlukta olduğu ayrıcalıklı bir şirket olmaktır. bilgisi paylaşılmıştır.

https://www.nilufer.com.tr/kurumsal/insan-kaynaklari