Ülkemizin gıda sektörü konusunda öncülük eden firmalar arasında yer alan ve gıda sektöründe ki adı tanınır firmaların çoğuna sahip olan Nestle Türkiye Gıda Sanayi Anonim Şirketi yatırımlarını sürdürmekte, satış hacmini geliştirebilmek için yeni çalışmalarına da sürekli olarak devam etmektedir.

Nestle Türkiye Gıda Sanayi Anonim Şirketi yine ihtiyaca göre aralıklarla kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere personel alımı gerçekleştirmektedir. Nestle Türkiye Gıda Sanayi Anonim Şirketi personel alımı ilanları firma tarafından hazırlanmakta olup öncelikle ihtiyacın bulunduğu pozisyonlar tespit edilmekte ve niteliklere göre ilanlar duyurulmaktadır. Peki Nestle Türkiye Gıda Sanayi Anonim Şirketi yeni ilanlara göre hangi pozisyonlar için personel alımı yapacak, ilana ilişkin detaylar nedir?

İLAN DETAYLARI NEDİR?

Nestle Türkiye Gıda Sanayi Anonim Şirketi kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere personel alıyor. Peki ilan detayları nedir? Buna göre Nestle Türkiye Gıda Sanayi Anonim Şirketi personel alımı ilanları firma tarafından hazırlanmakta başvurular da yine firma tarafından kabul edilmektedir. 30'a yakın pozisyon için personel alımları yapılmakta olup adayların meslekleri ile ilgili bilgiye sahip olması, erkek adaylar için askerlik sorunu olmaması gerekmektedir. Peki pozisyonlar nelerdir?

POZİSYONLAR NELERDİR?

Nestle Türkiye Gıda Sanayi Anonim Şirketi 30'a yakın kadro için personel alımı yapıyor. Peki pozisyonlar nelerdir? Buna göre yayımlanmış olan pozisyonlara bakıldığında Stratejik Alıcı, Tedarik Zinciri ve Kalite Uzmanı, Maliyet Uzmanı, Finansal Analist İstanbul, Kalite Güvencesi Uzun Vadeli Stajyer, Yardımcı Anahtar Hesap Yöneticisi, Kalite Güvence Uzmanı, Alan Yöneticisi, Engelli Personel vb. gibi kadrolar için personel alımı yapmaktadır. Peki başvurular nasıl yapılacak.

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

Nestle Gıda firması 30'a yakın kadro için personel alımı yapacak olup adayların başvurularını yapması için öncelikle (https://goo.gl/58WdHG) linkini kopyalaması, bu linki tarayıcının üstündeki adres çubuğuna yapıştırması ve müracaat sayfasına giderek başvurularını tamamlaması gerekmektedir.

DİĞER İŞ İLANLARINI BURADAN GÖREBİLİRSİNİZ