Ülkemizin önemli turizm firmaları arasında yer alan ve Türkiye'nin her noktasından farklı bir noktaya ulaşım sağlamakta olan Metro Turizm özellikle yaz aylarına yakın filosunu ve personel kadrosunu güçlendirmektedir. Buna göre bahar aylarına girmemiz ile birlikte bir çok kişi Metro Turizm firmasına müracaat etmeye başladı. Öyle ki ilgili firmanın alım ilanlarına başvuru yapmak isteyenler resmi kariyer sayfası üzerinde CV'lerini bırakarak başvurularını yapabilmektedir. Peki Metro Turizm personel alımı ilanlarında hangi pozisyonlara alımlar yapılıyor ve müracaatlar nasıl yapılır.

Pozisyonlar ve Şartlar Nelerdir?

Metro Turizm personel alımları İdari Pozisyonlar, Bilet Satış Yetkilisi, Kaptan Şoför, Host - Araç İçi Servis Görevlisi, Çağrı Merkezi pozisyonları için personel alımları yapılmakta olup başvuru yapmak isteyenlerin genel olarak kılık kıyafetine özen gösterir olmak, diksiyonu düzgün olmak, insan ilişkilerinde başarılı olmak, tercihen iş deneyimine sahip olmak, görevine engel sağlık sorunu olmamak gibi şartlar aranakta olup bu şartlara sahip olan adaylar kendisine uygun pozisyonlar için müracaatlarını gerçekleştirebilir. Şoför pozisyonunda adaylardan belgelerin istendiği de unutulmamalıdır. Peki başvurular nasıl yapılır?

Nasıl Başvuru Yapılır?

Metro Turizm personel alımı ilanlarına başvuru yapacak olan adayların öncelikle hemen aşağıda yer alan linki takip etmesi gerekmekte olup bu link üzerinden istediği pozisyona tıklayara kendilerine uygun olarak formu doldurması gerekmektedir. Formu doldurarak adaylar müracaatlarını yapmış sayılacak olup uygun görülmeleri halinde Metro Turizm arcılığı ile çağrılacaktır.

https://www.metroturizm.com.tr/genel-basvuru