Kamu kurumu dışı içi alım ilanları açıklandı. Mersin Su Kanalizasyon idaresi Başkanlığından personel alım ilanları açıklandı. Bu ilanlarda çok sayıda ilköğretim, lise ve lisans mezunu arasından başvuru alınacak. Diğer yandan Başvurular 9 Mart ile 10 Mart tarihleri arasında olacak.

KADROLAR; Alım yapılacak kadrolarda sayaç okuma elemanı olarak 5 kişi, beden işçisi kadrosunda 7 kişi, temizlik işçisi 1, büro işçisi 3, beko loder kazıcı yükleyici operatörü 1, kamyon şoförü 3, elektrik teknisyeni 1, harita teknikeri 1, makine mühendisi 1, genel beden işçisi 6, beko loder kazıcı yükleyici operatörü 1, kamyon şoförü 1, elektrik teknisyeni 1, inşaat teknolojisi 1, sayaç okuma elemanı 5, kameraman 1, bilgisayar destekli grafik tasarım operatörü 1 alınacak.

GENEL BAŞVURU ŞARTLARI;

T.C. vatandaşı olmak, 18 yaşını doldurmuş olmak 19 yaşından gün almış olmak, eğitim şartlarında ilkokul mezunu, lise mezunu, lisans mezunu olmak, çalışmaya engel bir sağlık engelinin bulunmaması, medeni haklarından mahrum olmaması, vardiyalı çalışma esaslarına uygun olmak, kamu haklarından mahrum olmamak, ikamet şartlarını taşımak gerekli olacaktır.

BAŞVURU SÜRESİ SADECE İKİ GÜN;

9 Mart 2020 tarihinde onaylanan iş alım formu için başvurular aynı gün başladı. Son başvuru tarihi ise bu gün 10 mart 2020 tarihinde sona erecek. Adaylar sadece iki gün başvuru süresi verilen ilana bugün içerisinde başvurularını tamamlamış olmaları gerekmektedir.

Mersin Anamur, Aydıncık, Bozyazı, Erdemli ve Mersin merkez ilçelerinde görevlendirilecek olan 66 işçi personel alımı başvuru detaylarına erişmek için ilan kılavuzunu inceleyebilirsiniz.

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK? Adaylar ilanlara başvurularını nüfus cüzdanı fotokopisi, diploma, adli sicil kaydı, ikametgah belgesi, özgeçmişleri ile birlikte tamamlamaları gerekiyor

İlan detayları: http://bit.ly/3aJgup8 adrsini yeni tarayıcıdan açarak ilan detaylarına erişebilirsiniz.