Ülkemizin önemli teknoloji firmaları arasında yer almakta olan Mediamarkt aralıklarla Türkiye geneli farklı branşlar için personel alımları gerçekleştirmekte ve kadrosunu güçlendirmektedir. İşin Olsa ekibi olarak sizler için tüm kadroları birleştirdik ve tek ilan haline getirdik. Mediamarkt 50 yıllık birikimiyle 14 ülkede 1000’den fazla mağazası ve 65 bini aşkın çalışanı ile 900 milyonun üzerinde müşterisine hizmet vermekte olup büyüme oranını da her geçen sene artırmayı hedeflemektedir. Büyümesi ile birlikte personel kadrosunu da güçlendirmekte olan Mediamartk yeni ilanlar yayımladı peki personel alımı yapılan kadrolar nelerdir, adaylar nasıl başvuru yapabilir?

Alım Yapılan Kadrolar Nelerdir?

Mediamarkt tarafından yayımlana ilanlara bakıldığında Satış Danışmanı ( Balıkesir - Belirli Süreli ), Kasiyer (İstanbul Pendik Pendorya ), Satış Danışmanı (İzmit ), Satış Danışmanı- Kağıthane Axis, Satış Danışmanı -Metropol Avm, Satış Takım Lideri ( TEM Point AVM. ), Kasiyer (Diyarbakır ), İdari İşler Takım Lideri ( TEM Point AVM. ), Satış Danışmanı ( Malatya ) gibi kadrolara alımlar yapılmakta olup bu ilanların yanı sıra farklı bölgeler için de alımlar yapılmaktadır.

Aranan Şartlar ve Başvuru Bilgileri

Mediamarkt personel alımı ilanlarına başvuru yapacak olan adayların genel olarak aşağıdaki şartlara uyum sağlaması gerekmektedir.

  • En az Lise veya dengi okul mezunu,
  • Perakende sektöründe, mağazacılık tecrübesi olan,
  • MS Office Programlarına hakim,
  • İletişimi ve insan ilişkileri kuvvetli,
  • Esnek çalışma saatlerine uyum sağlayabilen,
  • Sorumluluk almayı seven ve stres altında çalışabilen,
  • Askerlikle ilişiği olmayan (Erkek adaylar için)

Yukarıdaki şartlara uyum sağlayan adaylar müracaatlarını yapmak için https://bit.ly/39hgXyd linkini tarayıcılarının url bölümüne yapıştırmawı  gerekmektedir. Ardından karşılarına çıkan bölümden müracaat yapmak istediği kadroyu seçebilir ve başvurularını uygun nitelikleri halinde istediği pozisyon için yapabilir.

https://bit.ly/39hgXyd