Türkiye'nin en öncü teknoloji firmalarından bir tanesi olan Media Markt açık pozisyonları için personel alımları gerçekleştirmeye devam etmektedir. 20'ye yakın farklı ülkede 900'e yakın şubesi ile hizmet göstermekte olan Media Markt personel ilanlarını interaktif iş ilanları siteleri aracılığı ile vermektedir.

Media Markt tarafından yeni yayımlanan ilanlara bakıldığında 100 pozisyon için personel ilanı yayımlandığı görülmektedir. Buna göre Media Markt çok sayıda personel alımı yapacak. Peki Media Markt personel alımı detayları nedir ve hangi pozisyonlar için personel alımı yapılacak.

DETAYLAR

Alım Yapan Firma: Media Markt
İlan Edilen Pozisyon: 100
Alınacak Pozisyon Sayısı: Çok Sayıda

HANGİ POZİSYONLAR İÇİN ALIM YAPILACAK

Media Markt interaktif iş ilanları siteleri aracılığı ile 100 pozisyona personel ilanı yayımladı. Peki hangi pozisyonlar ilan edildi ve hangi pozisyonlara Media Markt personel alımı yapacak.

Genel Başvuru Engelli
Genel Başvuru
Depo Görevlisi
Pricing Specialist;
Eğitimdeki Mağaza Müdürü
Müşteri Hizmetleri Danışmanı
Satış Danışmanı
İdari İşler Takım Lideri
Kasiyer
Electromechanical Engineer
Multi-Channel & Project Manager

Yukarıda belirtilmiş olan pozisyonlar başat olmak üzere 100 pozisyon için duyuru yapılmıştır. Başvuru yapmak isteyen adayların aşağıda ki linki takip ederek müracaat etmek istediği pozisyona başvurularını gerçekleştirmesi gerekmektedir.

https://goo.gl/1XAe8R
TÜM İLANLAR İÇİN TIKLAYINIZ