Türkiye başta olmak üzere pek çok ülke de Jean anlamında marka olan Mavi firması kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere personel alımı yapmaya devam etmektedir. Mavi pek çok farklı pozisyona eleman almakta olup mağaza müdürü, şube sorumlusu gibi büyük mevkiilere de personel alımı yapmaya devam etmektedir. Her pozisyon için farklı nitelikler isteniyor olsa da genel olarak istenen nitelikler aynı olduğu görünmektedir.

Hangi Pozisyonlar İçin Alım Yapılacak

Türkiye'nin lider Jean markalarından birisi olan Mavi kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere 41 personel alımı yapacağını duyurdu peki alınacak olan personeller hangi pozisyonlarda istihdam edecek.

Mavi'nin resmi sitesinde bulunan ilanlar bölümü ve iş ilanları siteleri incelendiğinde; satış sorumlusu, mağaza müdürü, mağaza sorumlusu, kalite kontrol sorumlusu, mağaza müdürü yardımcısı, satış danışmanı, üretim takip sorumlusu, genel başvuru (engelli personel), part-time personel, lojistik operasyon sorumlusu gibi pozisyonlara personel alımı yapılacağı görülmektedir.

Kimler Başvuru Yapabilir

Yukarıda adı geçen pozisyonlara başvurmak için adayların bazı niteliklere sahip olması gerekmektedir. Her ne kadar her pozisyon için farklı farklı nitelikler belirtilmiş olsa da genelleme yapıldığında istenen nitelikler şu şekildedir.

Erkek adaylar için askerlik sorunu bulmayan
Yüksek pozisyonlar için tecrübe şartı
İkna kabiliyeti yüksek
Yoğun çalışma temposuna uyum sağlayabilen
Müşteri memnuniyetine önem veren ve sabır sahibi
Diksiyonu düzgün, ikna kabiliyeti yüksek

Yukarıda adı geçen nitelikler sadece aranan bazı nitelikler arasında yer almaktadır. İlanlara başvurmak ve istenen nitelikleri öğrenmek için aşağıdaki linke tıklayabilirsiniz.

http://www.kariyer.net/mavi-is-ilanlari-c3873-p28756/