Türkiye'nin dört bir yanında faaliyet gösteren ve 1991 yılında Songör ailesi tarafından kurularak hizmet vermekte olan Makromarket açık pozisyonlarının doldurulması için çok sayıda personel alımı gerçekleştirmeye devam ediyor. Makromarket personel alımı ilanları interaktif iş ilanları siteleri aracılığı ile duyurulmaktadır.

Makromarket tarafından interaktif iş ilanları siteleri aracılığı ile duyurulan ilanlara bakıldığında 35'e yakın pozisyon için personel alımı ilanının yayımlandığı görülmektedir. Peki hangi pozisyonlar için Makromarket personel alımı yapacak ve detaylar nedir.

DETAYLAR

Alım Yapacak Firma: Makromarket
İlan Edilen Pozisyon: 35'e Yakın
Alınacak Personel Sayısı: Çok Sayıda

HANGİ POZİSYONLARA ALIM YAPILIYOR

Makromarket tarafından yayımlanan ilanlara bakıldığında 35'e yakın kadro için çok sayıda personel alımı yapılacağı görülmektedir. Peki hangi pozisyonlara alım yapılıyor.

İnsan Kaynakları Personeli
Muhasebe Sorumlusu
Aşçı
Eğitim Personeli
Sanal Mağaza Personeli
İnşaat Teknikeri
Kaynak Elemanı
Market Görevlisi
Gıda Mühendisi
Engelli Personel
İnsan Kaynakları Personeli
Avukat
Izgara Ustası

Yukarıda belirtilen pozisyonlar başta çok sayıda farklı pozisyon için Makromarket personel alımı gerçekleştirecektir. Peki adaylar nasıl başvuru yapabilir.

NASIL BAŞVURU YAPILIR

Makromarket personel alımı ilanlarına müracaat etmek isteyen adayların aşağıda yer almakta olan linki takip ederek ilgili pozisyonlar için aranmakta olan şartlar hakkında bilgi sahibi olması ve müracaatlarını gerçekleştirmesi gerekmektedir.

https://goo.gl/pZ7p1E
TÜM İLANLAR İÇİN TIKLAYINIZ